https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.ne...=ab8b72fe1d4cea204397306d0eafb91d&oe=5696D72FSen git Selena ile rekabet yaşa. Queen'ler ağır gelir Size.
Fotoyu göremiyorum
Miley de abartı bildiğin Işıl Alben.
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.ne...=ab8b72fe1d4cea204397306d0eafb91d&oe=5696D72FSen git Selena ile rekabet yaşa. Queen'ler ağır gelir Size.
Fotoyu göremiyorum
Miley de abartı bildiğin Işıl Alben.
Sen ne anlarsın seksilikten beRihanna rek kalçasi Taylor tek bacağı ile alır.Bu ne bee.ss
Sen ne anlarsın seksilikten beTaylor, halt yemiş Miley'nin yanında .s .s
Miley ile bunu karşılaştırıyorsun ??? 😱 Hakaret olarak algılıyorum
Bir dk. Bir dk. Sen Miley'nin hak ettiğini mi söylediiiin ???? 😱Taylor'ı bende sevmiyorum sinir ol diye dedim ama Ariana'dan daha iyi bence de. Hak etmedi Ariana.
Biraz abarttım tabii ki.Miley ile bunu karşılaştırıyorsun ??? 😱 Hakaret olarak algılıyorum
Bir dk. Bir dk. Sen Miley'nin hak ettiğini mi söylediiiin ???? 😱
Miley ile bunu karşılaştırıyorsun ??? 😱 Hakaret olarak algılıyorum
Bir dk. Bir dk. Sen Miley'nin hak ettiğini mi söylediiiin ???? 😱
Heh, iyi bari ciddi değilmişsin.Biraz abarttım tabii ki.
Hak etti tabiiAriana'dan iyi sadece. Rihanna en tepede zaten Onuk yeri ayrı. 2015'im em seksisi olayını Ariana'dan daha çok haketti.
bu taylorla ariana grande nin nesi seksi be @Çiğdem- in değişik versiyonları
aman pırt o bacağı kaç erkekte kullanmıştır oTaylor bacağı ile bjr bursa sana parça bulunmaz.
Aynen hacı abartı olmuşRihanna iyi hoş ama gelmiş geçmiş en çekici çok abartılı şimdi bile en çekici olduğu tartışılı demi ortaam seni bu konularda görmek isteriz.
@cevaa
Ay Taylor çekememezliği heryerde.@Harunnn60 @Ahmad 'in sıska bacaklı Taylor'ı bile listede var senin Katy o kocaman göğüsleri ile yok.Yani biraz soyunması lazım.
Konuyu @Çiğdem- 'in çatladığı konu olarak düzenlesem mi ne.
Ay Taylor çekememezliği heryerde.
Oha en sexy kadın şarkıcı Ariana mı seçilmiş yoksa ben mi yanlış okudum. 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?