Vicdan Dizisinin Oyuncuları Belli Oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Kasım ayında Kanal D'de ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Elizi Film Ömer Durak ve Cengiz Deveci imzalı 'Vicdan' isimli drama projesinin oyuncuları belli oldu.

Başarılı yönetmen Feride Kaytan'ın çekeceği dizide Ahu Türkpençe 'Keriman' ve Timuçin Esen ise 'Yusuf' karakterine hayat verecek. İşte merakla beklenen yeni dizinin oyuncu kadrosu bu isimlerden oluşuyor; Yılmaz Gruda, Bensu Soral, Arif Pişkin, Devrim Yakut, Evrim Alasya, Hakan Karsak, Faruk Akgören, Caner Çavdarlı, Celil Nalçakan, Fırat Altunmeşe, Selin Yeninci ve Evrim Şentürk.

'VİCDAN' çok yakında Kanal D'de başlıyor!

Son düzenleme:
Bakalım nasıl reytingler alacak

bu konuda daha evvelden açılmıştı zannedersem @Fks14

Yılmaz Gruda, Celil Nalçakan ve Hakan Karsak dışında diğer oyuncuları fazla beğenmedim.

Baştan sona her şeyiyle amatörlerin dizisi.Ne yönetmenin doğru dürüst işi var,ne senaristin yazdığı dizi var.Yapımcısı ise elizi film diye bir şirket.Tutarsa olay olur.tabi tutmaktan kastım ilk 5 bölüm değil,en az 15 bölüm başarı.

Yan roller kötüymüş. Bu dizi İnadına Yaşamak'a göre daha iddiasız sanki ama bekleyip görelim. İlk bölümünü izleyeceğim.

Ahu Türkpençe'yi merak ediyorum.kadının ilk kez bir dizisini izleyeceğim.

Kanal D son zamanlardki projeleri çok iyi değil.Son 3-4 dizi hakkı var bende ve bunları doğru kullansın.

evrim alasya ve celil nalçakan dışındakiler iyi değil yan rolde