Verda Dizisine Sürpriz İsim!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
IMG_0433.JPG

ATV ekranlarında yayınlanması beklenen, Pastel Film'in yeni dizisi Verda iddialı geliyor.

Senaryosunu Funda Çetin'in, yönetmenliğini Aysun Akyüz'ün üstleneceği, başrolde Kutsi'nin rol alacağı açıklanan diziye son olarak Kaderimin Yazıldığı Gün dizisiyle karşımıza çıkan Hale Soygazi de katıldı. Oyuncu dizide Kutsi'nin annesi rolüne hayat verecek.

Verda yakında ATV'de.

Kaynak : Birsen Altuntaş

Pazartesi: Can Kırıkları
Salı: EDHO
Çarşamba: Sen Anlat Karadeniz
Perşembe: Bir Zamanlar Çukurova
Cuma: Aşk ve Mavi
Cumartesi: Verda
Pazar: Yıllar Sonra

Tam oturdu işte. :A
Cansel Elçin, Birce Akalay ve Özlem Yılmaz'ın dizisini hafta sonuna alacak halleri yok. :A Yıllar Sonra Pazartesi, Can Kırıkları Cumartesi, Verda Pazar günü yayınlanır gibime geliyor. :D

Cansel Elçin, Birce Akalay ve Özlem Yılmaz'ın dizisini hafta sonuna alacak halleri yok. :A Yıllar Sonra Pazartesi, Can Kırıkları Cumartesi, Verda Pazar günü yayınlanır gibime geliyor. :D
Süreç Film dizileri hep hafta sonu oluyor. :D Hem iki sezon önce Birce Akalay dizisi Evli ve Öfkeli de pazar olmuştu. Cumartesi olamaz çünkü Yeni Gelin var. :X Süreç Film her sezon ''pazar'' akşamlarına dizi hazırlıyor zaten, %99.9 Pazar olacak...

Can Kırıkları ''Pazartesi'' olacek. :A

Süreç Film dizileri hep hafta sonu oluyor. :D Hem iki sezon önce Birce Akalay dizisi Evli ve Öfkeli de pazar olmuştu. Cumartesi olamaz çünkü Yeni Gelin var. :X Süreç Film her sezon ''pazar'' akşamlarına dizi hazırlıyor zaten, %99.9 Pazar olacak...

Can Kırıkları ''Pazartesi'' olacek. :A
İddiasına varım, benim dediğim olacak. :A Eğer dediğim olursa beni şaha kaldırırsın artık. :A

Can Kırıkları gibi iddiasız bir dizi asla Pazartesi yayınlanmaz. Adı Zehra gibi yapım risk almayacaktır. :D

İddiasına varım, benim dediğim olacak. :A Eğer dediğim olursa beni şaha kaldırırsın artık. :A

Can Kırıkları gibi iddiasız bir dizi asla Pazartesi yayınlanmaz. Adı Zehra gibi yapım risk almayacaktır. :D
İddiaya girelim o zaman, benim dediğim gibi olursa 10 gün sen KANAL D'yi profil yapacaksın. Sen kazanırsan ne istersen? Var mısın? :A

Yanılmayacağım inşallah, güveniyorum kendime :Z

İddiaya girelim o zaman, benim dediğim gibi olursa 10 gün sen KANAL D'yi profil yapacaksın. Sen kazanırsan ne istersen? Var mısın? :A

Yanılmayacağım inşallah, güveniyorum kendime :Z
Varım o zaman, ben kazanırsam Show TV'yi avatar yapacaksın. :A

Bende kendime güveniyorum, hadi bakalım. :A