'Ver Fırına' Final Yaptı!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
'Ver Fırına' Final Yaptı!

17176-150x150.jpg

TV8'in sevilen ve ilgiyle izlenen programı ''Ver Fırına'' şok bir şekilde final yaptı!

Hem sunuculuğunu hem jüriliğini Arda Türkmen'in yaptığı, aynı zamanda Yağız İzgül ve Ece Zaim'in de jürilik yaptığı program bu sezon istenilen başarıya ulaşamadı ve reytinglerde istenilen oranlara ulaşamadı. Program dün yayınlanan bölümüyle final yaparak ekran macerasını sonlandırdı.

Programın 2. sezon şampiyonu ise Mahmut ve Ece arasındaki rekabet sonucu Ece oldu.
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Reyting sıralamasına girmiyodu busene geçensene enazından görüyodum sıralamada busene hiç göremedim nerdeyse.

Sezona cok gec başladı. Ağustos gibi başlayıp seyirciyi çekecekti. Ee birde sunucu ve diğer kadın ayrıldı normal bir sonuç.

Eski ekip çok iyiydi, bu yeni ekiple olmamamıştı zaten. Geçen sezon bende bakıyordum, hatta intenetten bazen açıp izliyordum. Bu sezon birkaç kere izledim ve beğenmedim.

Geçmiş olsun ekibe, güzel formattı bence. Önümüzdeki sezon yeniden başlamalı diye düşünüyorum. :)

Geçen sezondaki etkiyi yaratamayacağı belliydi. Bakalım tv8 boşluğu nasıl dolduracak?

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy