'Veliaht' Gün Değiştirdi!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
%100 Türk formatı olarak yayına başlayan, Haluk Şirin ve Caner Erdem'in kurdukları Production House'un yapımcılığını üstlendiği olaylı müzik yarışması 'Veliaht' gün değiştirdi!

Cumartesi akşamları ekranlara gelen yarışma programı, atv'nin yeni dizisi 'Bugünün Saraylısı'nın gelmesi nedeniyle Pazar'a alındı. Program yeni gününde de aynı saatte yayınlanacak.

Murat Başoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı 'Veliaht' yeni bölümüyle Pazar 20.00'de atv'de!

Hayırlı olsun.Şaşırdığım bir nokta var,Acun'un yaptığı işler ortada,bu programların neden başarılı olduğunu anlamak da o kadar zor değil.Ona rağmen hala popstar kafasında işler yapılıyor.

Bu arada o yapım şirketi adı ne öyle,Kanal D'nin iki yapım şirketinden "D"leri atıp birleştirmişler gibi.

yanlış bir gün seçimi hem yst hem gb işleri oldukça zor

yanlış bir gün seçimi hem yst hem gb işleri oldukça zor
yarışmalarla aram iyi değil zaten
bugünün saraylısına yer açması iyi olmuş dizinin ilk bölüme bakarım aşk-ı memnudaki adnan ın hatrına, güzelse devam ederiz. cumartesi bir dizimiz olur

yarışmalarla aram iyi değil zaten
bugünün saraylısına yer açması iyi olmuş dizinin ilk bölüme bakarım aşk-ı memnudaki adnan ın hatrına, güzelse devam ederiz. cumartesi bir dizimiz olur
başta çarşamba olacaktı doksanlar herkesi şaşırtıp bs ını hafta sonuna kaydırdı bence de iyi oldu cumartesi dizi namına hiçbirşey yoktu ama velihat tam battı

yakında kalemi kırılır bu programında

zaten o bilindik müdahaleden sonra bitmeliydi

Pazar bir neebze daha iyi gider ama yeterli değil tabii başarılar yeni gününde..

Alternatifi bulunduğu an yayından kaldırılır, zorlamanın manası yok.

Bence kanal kendi adina en iyi karari vermis. Diziyi Pazar'a koyacagina yarismayi koymus. Daha iyi gider bence.

o kadar ünlü var ama reytingler kötüydü yine kötü gider pazar günleri

Pazar günü daha kötü gitmez. Zaten eti ne budu ne programın. Yakında kaldırılır yayından yerine de Cesur Hemşire gelir.

Yakında final yapar

Yakında final yapar

Kalkar yakında. Geçen gün izledim 5-10 dakika yarışmacılar kötüydü ve jürinin çoğu boş konuşuyor.

Sırf Onur koç için bir iki hafta izledim.O tekrar çıkmaya başladığı zaman bende izlemeye başlayacağım.

Kalkar yakında. Geçen gün izledim 5-10 dakika yarışmacılar kötüydü ve jürinin çoğu boş konuşuyor.
Evet program çok sıkıcı geçiyor ama performanslar iyi. Geçen hafta yayınlanan Hande Yener & Deniz Seki Bir Çocuk Sevdim'i dinlemelisin

Bu arada yine Hande Yener prformansına kadar izleriz