Vehbi Dinçcan'dan ''hurremeryem'' Yazısı

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
140,807
Puanı
1,061
Show Tv'deki tekrar bölümleri büyük ilgi gören Muhteşem Yüzyıl'ı Güneş Gazetesi Tv yazarı Vehbi Dinçcan köşesine taşımış.Pek çok insan gibi diziyi Meryem Uzerlili ve Meyem Uzerlisiz olmak üzere ikiye ayırmış.Ve halkın güzel oyuncuya olan sevgisini bir kez daha vurrgulamış.

Epeyce seyrettik Muhteşem Yüzyılı… Ekrana resmen kilitlendik… Ne güzel bir diziydi. Atalarımızın biraz çarpıtılsa da hayatını seyrettik… Hele Hürrem ve Hürrem sonrası bizi de tükenmişlik sendromuna soktu… Hürrem’i sevmiştik…
Şimdi SHOW TV hergüne yaydı, hafta içi dizinin tekrar bölümlerini… Hafta başından beri tekrarı ile seyrediyoruz… Bizim evde tam takım SHOW seyrediliyor o saat de… Peki, tekrarı iş yapar mı? Ben demiştim ki evet yapar. Seyretmeyen olmasa da, ilk bölümlerini yine izlerler, benim gibi, bizim ev halkı gibi… Nitekim gördük ki reytinglerde Muhteşem Yüzyıl ilk 10’un içinde… Büyük bir başarı… Karşısında her gün, yeni ve bir hayli başarılı yaz dizileri var… Ki “Ulan İstanbul” “Köylü Güzeli” “Kocamın Ailesi” başarılı diziler arasında…
Biz yine de Muhteşem Yüzyıl’a takılıyoruz…
Ve Hürrem! Özlemişiz Hürrem Sultanı… Meryem Uzerli kendine has bir yıldız… O da buradan kaçmasına rağmen Türkiye’yi özlemiş. Ve yakında sıkı bir proje ile ve bir kanalın yüzü olarak geri geliyor. Hem de her gün seyredeceğiz Meryem Uzerliyi… Kızını da getirir, onu da sarıp sarmalarız… Meryem seviliyor Türkiye’de…
@destere @Forumdash @sürgünüm @yatutarsa @mrt-06 @Bully @HachiKo @*YıldırıM* @ABAY_06 @Çiğdem- @denizz19 @cookies

Vehbi Dinçcan'ı takdir ettim. :A "Hafta başından beri tekrarı ile seyrediyoruz… Bizim evde tam takım SHOW seyrediliyor o saat de…"

Vehbi Dinçcan doğru söylemiş, reytinglerde ilk 10'da yer alması tamamen Hürrem'in başarısıdır.:)

bu gidişle 10 sene sonra da hürremle övünülcek meryem. baksanıza oynamaya hiç niyeti yok gibi yeni karakterlerde.. :A