Veep 3. Sezon Ne Zaman Başlıyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,771
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
HBO'nun politik komedi dizisi Veep'in yeni sezon başlangıç tarihi belli oldu. Özellikle ikinci sezonuyla iyiden iyiye adından söz ettirmeye başlayan ve son Emmy ödüllerinde iki oyunculuk ödülü birden kazanan Veep, HBO'nun yeni yayın döneminde Game of Thrones'un hemen ardından yayınlanacak.

Tıpkı Game of Thrones gibi 6 Nisan'da başlayacak olan dizinin 3. sezon bölüm sayısı henüz kesinleşmese de yine 10 bölümlük bir sezon bekleniyor.

Efsane komedi dizisi Seinfeld ile tanınan Julia-Louis Dreyfus'un başrolünde yer aldığı dizi ilk iki sezonuyla Dreyfus'a iki Emmy kazandırmayı başarmıştı. Dizide Amerikan başkan yardımcısının ofisinde yaşanan komik olaylar konu alınıyor.

t17FmUg7EmfErFBpnF1fP3Jf.jpg

(Son Emmy ödüllerinde ödüle ulaşan iki isim: Julia-Louis Dreyfus, Tony Hale)

"Politik komedi" bizde de yapılır mı acaba? Ya da yapıldı mı ben mi bilmiyorum. :D

ayyy iyiki yabancı değilim vlla nedir bu böyle bir dizi düşün 40 dakika süresi var zaten 13 bölüm falan oluyor olmuşken 6-7 bölümünde 1-2 ay ara veriliyor sonra aradan çıkınca 4-5 bölüm sonra sezon finali 3 ay daha bekle hahaha nasıl sabrediyor bu insanlar bizim dizilerimiz sezonda 35 bölüm falan süresi ise karadayı 2 saat 10 dakikaydı :kiki::kiki:

"Politik komedi" bizde de yapılır mı acaba? Ya da yapıldı mı ben mi bilmiyorum. :D
Aslında politik komedi çok da doğru bir kavram değil. Politik komedi eskiden Olacak O Kadar, Reyting Hamdi falan vardı.

Bu dizi politikacının iş yaparken karşılaştıklarını anlatıyor yani politik göndermeler falan yok gibi. (Varsa da ben anlamıyorumdur. :D) Bu tarz dizi TRT 1'de "Zoraki Başkan" vardı sanırım. Dizi olarak uzaktan yakından alakaları yok tabii de işlediği konu bakımından yakın sınıflara sokabiliriz. :)

ayyy iyiki yabancı değilim vlla nedir bu böyle bir dizi düşün 40 dakika süresi var zaten 13 bölüm falan oluyor olmuşken 6-7 bölümünde 1-2 ay ara veriliyor sonra aradan çıkınca 4-5 bölüm sonra sezon finali 3 ay daha bekle hahaha nasıl sabrediyor bu insanlar bizim dizilerimiz sezonda 35 bölüm falan süresi ise karadayı 2 saat 10 dakikaydı :kiki::kiki:
Sen sanki izlemiyorsun yabancı dizi. :D

Ben seviyorum böyle azar azar biri gelir biri gider. Hiçbirinden sıkılma yok, hepsine özlem var. :):)

Aslında politik komedi çok da doğru bir kavram değil. Politik komedi eskiden Olacak O Kadar, Reyting Hamdi falan vardı.

Bu dizi politikacının iş yaparken karşılaştıklarını anlatıyor yani politik göndermeler falan yok gibi. (Varsa da ben anlamıyorumdur. :D) Bu tarz dizi TRT 1'de "Zoraki Başkan" vardı sanırım. Dizi olarak uzaktan yakından alakaları yok tabii de işlediği konu bakımından yakın sınıflara sokabiliriz. :)

Ben seviyorum böyle azar azar biri gelir biri gider. Hiçbirinden sıkılma yok, hepsine özlem var. :):)

ayol 15 tane takip ediyorum oyüzden şikayetciyim zaten bütün dizilerim ara vermiş durumda çatlıyorum haha
:kiki::kiki: teen wolf mesala sezon arası olmadan tam 3 ay tatile girdiler şimdi yeni başladı 7-8 bölüm sonra sezon finali olup 3 ay yine olmucak :A:A

Anladım. :) Yani Olacak O Kadar gibi bayağı gönderme dolu eleştirisel bir dizi yapılabilir mi diye düşündüm zor. :D