Vee Eşleşmeler Belli Oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Türkiye Kupası Eşleşmeleri

-EŞLEŞMELER-

Eskişehirspor - Kasımpaşa

MP Antalyaspor - Trabzonspor

Kayserispor - İBB

Boluspor - Beşiktaş

Fenerbahçe - Samsunspor

Buğsaşspor - Bursaspor

Galatasaray - Sivasspor

Çaykur Rizespor - KDÇ. Karabükspor

Tek maçlık eleminasyon sisteminde 21-23 Mart tarihleri arasında oynanacak bu turda, bir alt kademeden gelen 16 takım eşleşti. Maçlar, 21-22-23 Mart tarihinde oynanacak. Turu geçen 8 takım çeyrek finale yükselecek.

Son düzenleme:
Eşleşmelerin favorisini yazayım kendime göre;

Eskişehirspor - Kasımpaşa --->
Eskişehirspor

MP Antalyaspor - Trabzonspor --->Trabzonspor

Kayserispor - İBB ---> İBB

Boluspor - Beşiktaş --->Beşiktaş

Fenerbahçe - Samsunspor --->Fenerbahçe

Buğsaşspor - Bursaspor ---> Bursaspor

Galatasaray - Sivasspor --->Galatasaray

Çaykur Rizespor - KDÇ. Karabükspor
---> KDÇ. Karabükspor

Bende tam konuyu açmaya geliyordum :D

Samsunsporla eşleşmişiz. Ligde 4 puan kaybettik ama kupada eleyeceğimizi düşünüyorum :)

ligte sivasa 4 attık ama zorlu bi rakip inşallah bu sene kupayıda alırız :D

buğsaşspor nereye ait hangi vilayetin kasabası ilk kez duyuyorum..

Şampiyon olan kulüpler Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor'un rakipleri kolay yani çeyrek finale çıkmaları yüksek ihtimâl. Başta Fenerbahçe olmak üzere, bütün takımlara başarılar dilerim. :)

Samsunspor'u ligde her iki maçta da yenememize rağmen, Samsunspor karşısında zorlanmadan çeyrek finale kalacağımızı düşünüyorum :smile:

öyle sistem yok beya tek maçlı sistem geldi :D
kadıköyde samsun'a yenilmeyiz @8'de ne demişim ben maçlar kadıköy'de olursa finaldeyiz:D

aydınlar futbolun içine etti ve gitti :D grup falan bırakmadı ortada

Tek maç Aydınlar bunda haklıydı zaten haftada 2 maç yapılıyordu bir de türkiye kupası olsa işin içinden çıkılmazdı. Dedikodulara göre seneye tekrar grup olacakmış:)

Tek maç Aydınlar bunda haklıydı zaten haftada 2 maç yapılıyordu bir de türkiye kupası olsa işin içinden çıkılmazdı. Dedikodulara göre seneye tekrar grup olacakmış:)

en doğrusu olur. seneye herşey eskisi gibi olur.

samsunla eşleşmemiz iyi oldu alınacak bir intikamımız vardı eleyerek o hesabıda kapatmış olucaz

eğer samsun feneri elerse zaten seviyodum tam sevecem samsun u inşallah düşmezler :D