Vedat Milor

Frank Slade

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,356
Puanı
535
Vedat Milor > Anasayfa adresinden ulaşabileceğiniz,calgon reklamlarının "nereye gitsem hep bu parlak bardakların arkasındandan Finish Quantum çıkıyor" replikli abisi.

Sitesini açtığınızda şaraplarıyla,içkileriyle karşılar sizi.En güzel takım elbisesini giymiş bir fotoğrafının hemen sağ üstüne "benim şaraplarım" diye başlık atarak gurmeliğinin nimetlerini bizimle paylaşmaktadır.

Ntv'nin tadı damağımda adlı programının gurmesidir.

Her zaman lüx yerlerde takılmayı kendine hedef olarak seçmeyip bazılarının gözünde büyümeye çalışmayan Vedat Milor abimiz sokaktaki seyyar satıcılarının bile yemeklerinin tadına bakmaktadır.

Sonradan gurmelerden değildir.Dünyaları okumuştur,bilgilidir,önemli yerlere gelmiştir.Damağının iyi olduğu söylendiğine göre bir kek yediğinde acaba kekin içindeki unun,buğdayının hangi yörede yetişip kim tarafından biçildiğine,hangi fabrikaya nasıl bir ulaşım yoluyla verildiğine,fabrikanın elde ettiği unları nasıl bir dağıtım yoluyla hangi birimlere ulaştırdığını söyleyebilecek kadar iyi mi diye de düşündüren adamdır.

Son düzenleme:
gurmelerin aynı zamanda iyi birer reklamcı olduğunuda biliyoruz ..

nerde gurme varsa en aktif oldukları dönem yazın ve tatil yerlerindeki ünlü restorantlardır..

Hayatını yaşayan adam yiyor yiyor doymuyor. :D
Ama elleri çok titriyor dikkat ettim de.