Veda | Tanıtım Fragmanı | Kanal D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
RevaN yanlıs anlama da Veda bence çok büyültülcek bir dizi değil ilk bölüm 10 anca alır gibime geliyor

1.bende bahane olmaz asla şike var dedik ve agb nin şike yaptığını gördük bu 1
2.si sbt ilk başlarda iyiydi ama sonlara doğruı iyice çuvalladı güvenilirliği kalmadı zaten veriler falan doğru çıkmıyo pek
3.ne olursa olsun 2000 kişiyle bu işler olmaz tüm ülke nin ne izleidğini bilemeyiz ama tns den umutluyum
4.atv senaryoyla oynuyodu iktidar yanlısı bi şekilde ama pana anlaştığına göre o sorun çözülmüştür
5.tecavüz olmadan şike olamdan vadi asla ve asla geçilmez geçilmedi
6.bu kadronun ve senaryonun nesine güvenip vadiyi ezer diyon inan o kadar rahatım ki vadinin geçeceğinden eminim iş yok bu dizide starın dizisi bence asıl rakip

VE SON SÖYLEYECEĞİM BEN ŞAKA YAPTIM GİBİ BİŞEY DEMEDİM DEMEM NE SALLIYON çocuklardumasın 30 reyting alcaz dediğinde ben ona şaka yaptı dedim ki şaka yaptı zaten sonra 13 alırız dedi 30 un şaka olduğu açık zaten hee eskiden 30 almışızdır orası ayrı şimdi imkansız 30

- - - Ekleme - - -

8 de Vadi alır. Geçiyor işte daha ne?

vadinin tnt ortalaması bile 10 un üstünde ne 8 inden bahsediyon

Takas bu Bahaneleri şimdi değil eylule sakla. Madem 2000 kisiye guvenmiyorsun, Vedanin zirvede olmasi halinde nasil guven olmaz var diyeceksen, olur da Vadi zirvede olursa yine guven olmaz diyecekmisin? Seni biliyorum. Veda zirvede olursa bir suru bahane 2000 kisiye guven olmaz ama Vadi zirvede olursa bu 2000 kisiye guven olmaz lafini hemen unutursun

Bence Veda'nın tutuması zor, ben böyle düşünüyorum.

Nedenleri :

1-) Fatih Aksoy'un dönem dizisini sırtlayabilecek yeterliliğe sahip olduğunu düşünmüyorum.

2-) Merve Girgin'in daha önceki projelerini göz önünde bulundurarak kendisinden umutlu değilim, dönem işinde çok zorlanabilir. Dönem dizisinde en önemli unsur yönetmendir, senaryonun çekiciliği bile arka planda kalır, zira sadece atmosfer için dönem dizileri izlenebilir.

Senaryo ekibini tanımıyorum, yorum yapamayacağım.

Dizinin elle tutulur yanları ise müzikleri ve oyuncuları. Yalnız oyuncuların reytinge katkısını sıfır gibi düşünebiliriz, diziyi kurtaracaksa müzik kurtaracak.

Ben şu anki düşüncemde diziye çok küçük bir şans veriyorum...

Son mesajım fenaydı galiba cevap yok. Neyse ben de gideyim. Herkese iyi geceler

ne 1 i olm ya
en geç 11.30 da biter final tabi 21.45 te başlarsa 12 yi geçer eskiden 12 yi geçiyodu vadi bittiğinde süperdi ya vadi ne kadar geç başlarsa o kadar yüksek reyting alır pana neden 21.45 yapmıyo saati akıl sır erdiremiyorum

Forum yavaşladı sanki

- - - Ekleme - - -

Forum yavaşladı sanki

- - - Ekleme - - -

Uzasa keşke
21:45 olacak yeni sezonda İnşallah Geçen açtığım konuda yazıyodu

Son mesajım fenaydı galiba cevap yok. Neyse ben de gideyim. Herkese iyi geceler

nesi fenaydı be cevap falan vweremedin yine aslı fena olan mesaj benim cevaptı
bana öyle cevap veremedi falan gibi laflarla gelme her şeye verecek cevap vardır bi işim vardı gittim geldim ben sen miyim kaçayım

Boşa tartişmayın hiç bir dizi "Beren'imin" yerini dolduramaz :up:

Veda , bence cok iyi reyting alacak , Vadi'yi yine gecer , Kanal D en iddali dizilerini Persembe'ye koyar , Fatmagul'un Sucu Ne? , Ask - i Memnu gini , bu dizi'de cok iyi reytingler alacak , bence izlemeyi dusunuyorum.