Umutsuz Ev Kadınları için daha iyi olmuş Veda zaten umutsuz vaka bence bu saatten sonra.![]()
Med Yapım düzeliyor dedik AFK ve UEK sonrası ama şimdi yeniden düşüşe geçtiler.Umutsuz da çok kötü gidiyor, o da Veda'ya özenmiş gibi anlık SBT'lere bakarsak...
İkisi de gidecek yakında, medyapım Kanal D'yi mahvetme yolunda sanki.![]()
Med Yapım düzeliyor dedik AFK ve UEK sonrası ama şimdi yeniden düşüşe geçtiler.
Gece daha yeni başlıyor Umutsuz Ev Kadınları'nın durumu pek kötü değil şimdilik.![]()
Vadi fişini çekti dizinin
Vadi fişini çekti dizinin
Dizi aslinda çok kaliteli ve çok emek verilmis bir dizi. Oyunculuklar da basarili, özellikle Fahriye Evcen ve Maral Üner.
Fakat problem senaryoda. Dizi yavas bir sekilde ilerliyor ve bir gerileme, heyecan yok maalesef..
Dizi aslinda çok kaliteli ve çok emek verilmis bir dizi. Oyunculuklar da basarili, özellikle Fahriye Evcen ve Maral Üner.
Fakat problem senaryoda. Dizi yavas bir sekilde ilerliyor ve bir gerileme, heyecan yok maalesef..
Kötü değil mi ?Geçen haftaya göre minimum 1 reyting düşeceğini öngörmek mümkün şimdiden, bu da 4 eder, 4 de final yolu gözüktü demek.
Medyapım tüm dizileriyle çöktü resmen bu yıl, eski haline benzedi...
- - - Ekleme - - -
Konunun bence Vadi ile hiç ilgisi yok, dizi iyiyse her günde başarılı olur, kötüyse her günde batar...
+ Mehmet Aslantuğ başkada sayamayız cast çok kötü
Bence yükselecek geçen haftaya göre.
Vadi ile alakalı olmadığını ben de katılıyorum hitap ettiği kitleler farklı. Fatmagül'ün kitlesini sahiplenebilseydi dizi zirveye oynuyor olurdu ama o olmadı.![]()
Veda'yı izledim biraz rastladığımda ama oyunculukları başarısız buldum. Özellikle Reşat'ın eşini oynayan kadının oyunculuğu beni rahatsız etti.