Veda Saat Değiştirdi !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan endgame
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

endgame

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
16
Puanı
260
Reytingde umduğunu bulmayan Veda, ekranlara veda etmemek için son kozunu oynuyor...

images

Veda bu akşam 22:30'da !

Umutsuz Ev Kadınları için daha iyi olmuş Veda zaten umutsuz vaka bence bu saatten sonra. :)

Umutsuz da çok kötü gidiyor, o da Veda'ya özenmiş gibi anlık SBT'lere bakarsak...

İkisi de gidecek yakında, medyapım Kanal D'yi mahvetme yolunda sanki. :)

Umutsuz da çok kötü gidiyor, o da Veda'ya özenmiş gibi anlık SBT'lere bakarsak...

İkisi de gidecek yakında, medyapım Kanal D'yi mahvetme yolunda sanki. :)
Med Yapım düzeliyor dedik AFK ve UEK sonrası ama şimdi yeniden düşüşe geçtiler. :)

Gece daha yeni başlıyor Umutsuz Ev Kadınları'nın durumu pek kötü değil şimdilik. :)

Med Yapım düzeliyor dedik AFK ve UEK sonrası ama şimdi yeniden düşüşe geçtiler. :)

Gece daha yeni başlıyor Umutsuz Ev Kadınları'nın durumu pek kötü değil şimdilik. :)

Kötü değil mi ? :) Geçen haftaya göre minimum 1 reyting düşeceğini öngörmek mümkün şimdiden, bu da 4 eder, 4 de final yolu gözüktü demek. :D

Medyapım tüm dizileriyle çöktü resmen bu yıl, eski haline benzedi...

- - - Ekleme - - -

Vadi fişini çekti dizinin

Konunun bence Vadi ile hiç ilgisi yok, dizi iyiyse her günde başarılı olur, kötüyse her günde batar...

- - - Ekleme - - -

Vadi fişini çekti dizinin

Konunun bence Vadi ile hiç ilgisi yok, dizi iyiyse her günde başarılı olur, kötüyse her günde batar...

Dizi aslinda çok kaliteli ve çok emek verilmis bir dizi. Oyunculuklar da basarili, özellikle Fahriye Evcen ve Maral Üner.

Fakat problem senaryoda. Dizi yavas bir sekilde ilerliyor ve bir gerileme, heyecan yok maalesef..

Dizi aslinda çok kaliteli ve çok emek verilmis bir dizi. Oyunculuklar da basarili, özellikle Fahriye Evcen ve Maral Üner.

Fakat problem senaryoda. Dizi yavas bir sekilde ilerliyor ve bir gerileme, heyecan yok maalesef..

Çok doğru, mekanlar-atmosfer iyi ama özellikle senaryo çok zayıf...

+ Mehmet Aslantuğ başkada sayamayız cast çok kötü

Kötü değil mi ? :) Geçen haftaya göre minimum 1 reyting düşeceğini öngörmek mümkün şimdiden, bu da 4 eder, 4 de final yolu gözüktü demek. :D

Medyapım tüm dizileriyle çöktü resmen bu yıl, eski haline benzedi...

- - - Ekleme - - -

Bence yükselecek geçen haftaya göre. :):)

Vadi ile alakalı olmadığını ben de katılıyorum hitap ettiği kitleler farklı. Fatmagül'ün kitlesini sahiplenebilseydi dizi zirveye oynuyor olurdu ama o olmadı. :)

Bence yükselecek geçen haftaya göre. :):)

Vadi ile alakalı olmadığını ben de katılıyorum hitap ettiği kitleler farklı. Fatmagül'ün kitlesini sahiplenebilseydi dizi zirveye oynuyor olurdu ama o olmadı. :)

Normalde özet alan diziler yükselir ama geçen hafta reklam da azdı, merak durumu da vardı, bu hafta dezavantajlı çoğu yönden...

Veda'yı izledim biraz rastladığımda ama oyunculukları başarısız buldum. Özellikle Reşat'ın eşini oynayan kadının oyunculuğu beni rahatsız etti.

Veda'yı izledim biraz rastladığımda ama oyunculukları başarısız buldum. Özellikle Reşat'ın eşini oynayan kadının oyunculuğu beni rahatsız etti.

Başarısız mı bilemiyorum ama bana biraz itici geliyor, yanlış seçim...