Bu diziden ben de çok şey bekliyordum. Ama hayal kırıklığı yarattı. Bir ihtimal Fox`a transfer olabilir bence. Reytingleri çok da dip değil
Haluğa sorsak Muhteşem Yüzyılla Vadi de Fox`a transfer oluyorhaluk ırtıbate geçer
Kanal D için çok düşük reytingler bunlar. Eskiden olsa şu an 5 reyting alan bütün dizilerini kaldırırdı. Ama şimdi pek güçlü olmadığı için elinde tutuyor. Sultanı bile kaldırdıAslinda Kanal D neden böyle karar aldi simdi anlamis degilim, PT-2'de çok çok iyi gitmiyordu tamam ama geçen hafta dizi A/B grubunda 8.olmayi basardi, PT-2'de..
Yok ya bitmemiştir, ab de çıkış yakalamıştı hele birde Berenin arkasında yayınlanırsa 6 garantidir buda yeter dizi için
yapma be arada izliyodum
İclal Aydın yazdı twitter hesabına
niye doru demiş peki ? dizi güzeldi fahriye smdi daha dizilerde oynamazHatta Iclal Aydin dizinin bitmesinin dogru bir karar oldugunu açikladi..
niye doru demiş peki ? dizi güzeldi fahriye smdi daha dizilerde oynamaz
yalancı bahar dizisi 13 bölümmü ne sürdü , uzun aradan sonra veda ile ekrana döndü ama oda 7-8 bölüm dayana bildi biraz uzun sürer dizilere dönmesi
Fahriye'ye mutlaka yeni dizi projeleri gelir ama artik dizi seçmelerinde daha titiz davranir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?