Ve Messi'yi Transfer Ettiler!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,078
Reaksiyon puanı
49,731
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Kanada kökenli ABD'li spor interaktif oyunları üreten firma olan EA SPORTS, Barcelona ve Arjantin'in yıldızı Lionel Messi ile EA SPORTS FIFA serisinin yüzü olması için çok yıllık bir anlaşma yapıldığını duyurdu. 2010 FIFA Ballon d'Or ödüllü Messi, ilk olarak 2012 Mart ayında çıkacak olan FIFA Street'in kapağını süsleyecek.

EA SPORTS'un Futboldan Sorumlu Başkan Yardımcısı Matt Bilbey, "FIFA serimiz dünyanın en çok satan spor oyunu serisi, Lionel Messi de dünyanın en iyi futbolcusu; yani bu süperstarlar arasında yapılan gerçek bir ortaklık. Dünyanın en iyi ve en heyecan verici futbolcusu olan Messi, EA SPORTS'un önümüzdeki yıllarda dünya çapındaki liderliğini devam ettirmesine yardımcı olacak" diye konuştu.

EA SPORTS ismiyle birlikte anılmak istediğini belirten Messi ise, "EA SPORTS benim yaratıcılık, mükemmellik ve sosyal sorumluluk alanlarındaki vizyonumu paylaşan bir marka" dedi.
Bu çok yönlü ortaklık ile Messi, EA SPORTS Futbol Elçisi oluyor. Messi oyun kutularında yer alarak pazarlama ve reklam kampanyalarının ana yüzü olacak ve FIFA serisi için dünyanın dört bir yanında yapılacak sosyal medya aktivitelerinde yer alacak. EA SPORTS ayrıca dünya çocuklarını sosyal, eğitim ve sağlık alanlarında destekleyen Leo Messi Vakfı ile de birlikte çalışacak.