(Vatan Şaşmaz Anısına...) Çocuklar Duymasın 6.Bölüm

Üzüldüm diyemicem doğruyu söylemek gerekirse.
Evli karısı hamile ve baska kadınla otel odasında. Böyleleri canımı sıkıyor.
Olayı bilmiyorsun herhalde, kadın Vatan Şaşmaz'a 10 yıldır takıkmış saplantılı yani adam 10 yıl boyunca bu kadını başından atmaya çalışmış, bu kadının varlığından eşi de haberdardır yani çünkü çevresine "bu kadın başıma iş açacak" demiş..

Olayı bilmiyorsun herhalde, kadın Vatan Şaşmaz'a 10 yıldır takıkmış saplantılı yani adam 10 yıl boyunca bu kadını başından atmaya çalışmış, bu kadının varlığından eşi de haberdardır yani çünkü çevresine "bu kadın başıma iş açacak" demiş..

Kanaldaş her kanal farklı bir şey başladı gerçekten :(

Ben hiçbirini takip etmiyorum sadece dün haberlerde polisin araştırmasını dinledim uzun süredir kadın rahatsız ediyormuş. Kanallarda magazin kısmı artık olay iyice sulanır oraları dinlemek mantıklı değil yani. :/

Ben hiçbirini takip etmiyorum sadece dün haberlerde polisin araştırmasını dinledim uzun süredir kadın rahatsız ediyormuş. Kanallarda magazin kısmı artık olay iyice sulanır oraları dinlemek mantıklı değil yani. :/

Dün Asuman Dabak'ın programına denk geldim, bağlanan kadın Vatan Şaşmaz'ın arkadaşı, "hiçbir şey göründüğü gibi değildir." dedi sadece Asuman o lafı öyle bir büyütmeye çalıştı ki Allah'tan sonradan kadın tekrar konuşarak düzeltti durumu.

Ne yani düşün bir. Mesela sen evlidir ve karın var. Karina da 10 yıl kafayı takmış biri var. Senin karın o adamla bir otel odasında ne işi var acaba? Bunu sorgulamaz misin?

kadının akrabası bir kadını çıkarmışlar programlara onu konuşturup reyting derdinler birde utanmaz bir adamı çıakrmıslar tvye vatana saydırıyor dolandırdı ölen kadını diye yanı ölen kadının akrabalarını çıkarmıslar öldürülen vatanı çekiştiriyorlar 😕😕😕

Ne yani düşün bir. Mesela sen evlidir ve karın var. Karina da 10 yıl kafayı takmış biri var. Senin karın o adamla bir otel odasında ne işi var acaba? Bunu sorgulamaz misin?
Kadın intihar edicem otele gelmezsen canıma kıycam dese, sen vicdanen gitmez misin? Bu olayı bence fazla bilip bilmeden ithamda bulunmamak gerek sonuçta ölmüş bir insan ve söz hakkı yok...

Arkadaşlar sosyal medyada da görüyorum şimdi forumda da gördüm.Hiçbir şeye bakmıyorsanız bari hamile olan karısı ve babasını hiç tanıyamayacak olan o çocuğun hatrına şöyle kötü konuşmayın.Kadının kendi yeğeni bile Vatan'ın hiçbir suçu yok dedi.Hem yıllardır hayatımızda olan,ekranlarda olan bir isim.Şimdiye kadar hiçbir kötü haberini duymamıştık.Vatani görevini uzun dönem Şırnak'ta yapan ve çevresi tarafından da oldukça iyi bahsedilen bir adam.Lütfen ifadelerinizi birazda insanların yerine koyarak kullanın.

Tekrar Allah rahmet eylesin.Allah karısına ve ailesine sabır versin.

Kadın intihar edicem otele gelmezsen canıma kıycam dese, sen vicdanen gitmez misin? Bu olayı bence fazla bilip bilmeden ithamda bulunmamak gerek sonuçta ölmüş bir insan ve söz hakkı yok...
Düşüncem bu. Ölmesi falan uzulmedim. Her zaman bir seçenek vardır. Gitmeyecekti eğer dediğin gibiyse.

Ölen bir adamın arkasından bu kadar atup tutmaya kimsenin hakkı yok. Katilin saplantılı bir kişi olduğu ortada. Vatan Şaşmaz'ı duygu sömürüsü yaparak çağırmış işte. Bilerek otel de yapmış ki Vatan Şaşmaz'ı imajı zedelensin diye ama başaramadı.

Allah rahmet eylesin. Gerçekten çok erken gitti.

Ölen bir adamın arkasından bu kadar atup tutmaya kimsenin hakkı yok. Katilin saplantılı bir kişi olduğu ortada. Vatan Şaşmaz'ı duygu sömürüsü yaparak çağırmış işte. Bilerek otel de yapmış ki Vatan Şaşmaz'ı imajı zedelensin diye ama başaramadı.

Allah rahmet eylesin. Gerçekten çok erken gitti.
Ya bi git istersen. Senin karın otel odasına gitse de aynısını mi diyeceksin. Kendini kandirirsın ancak duygu sömürüsü yaptı diye.

Üzüldüm diyemicem doğruyu söylemek gerekirse.
Evli karısı hamile ve baska kadınla otel odasında. Böyleleri canımı sıkıyor.

Hiçbir sebep cinayeti haklı çıkarmaz, elalemin özel yaşamını yargılamak da ahlak bekçilerinden başka kimseye yakışmaz. Adamın bu kadından kurtulmak istediği, kadının belki tehditvari çağırması üzerine konuşmak için otele gittiği bir yana, ilişkisi olsa bile böyle adamlar canımı sıkıyor deyip ohh iyi ki ölmüş dersek, yarın öteki gün eşcinsel ilişkiye girdikleri için öldürülen kişilere sevinen yüzbinlere laf anlatamayız.

Allah rahmet eylesin. Otel odasında ne işi var tarzı yorumları da şaşırarak takip ediyorum..

Ya bi git istersen. Senin karın otel odasına gitse de aynısını mi diyeceksin. Kendini kandirirsın ancak duygu sömürüsü yaptı diye.
Hicbir sebep cinayeti haklı göstermez. Zaten yakın çevresine demiş bu kadın benim basima bela açacak diye. Otel odasına gitti diye ne yapalım adamı asalim mi adam nerden bilsin saplantılı biri tarafından kursuna dizileceğini?

Kadının yeğeni bile Vatan Şaşmaz'ı haklı buluyor ve savunuyor. Sen hala konusmaya devam et.

Hicbir sebep cinayeti haklı göstermez. Zaten yakın çevresine demiş bu kadın benim basima bela açacak diye. Otel odasına gitti diye ne yapalım adamı asalim mi adam nerden bilsin saplantılı biri tarafından kursuna dizileceğini?

Kadının yeğeni bile Vatan Şaşmaz'ı haklı buluyor ve savunuyor. Sen hala konusmaya devam et.
Bence de Adam iyi niyetle gitti belki de helalleselim yazmış kadın
Dün Asuman Dabakla Hayat programında Paranoyak Şizofreni olabilir dendi bugün öğrendim zaten ilaç kullaniyormus
Adam anladı demek belki alttan alıyor belki intihar edecek zannetti gitti
Böyle bir ölüm ne kadar acı ya arkandan yalan yanlış konuşulanlar
Cinayet Görüntüleri medyaya düşmüş zaten
Karisi hamile ve kocası bir başka kadının yanında ölüyor
Çok zor çok ben hala inanamıyorum

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forum İstatistikleri

Konular
173,116
Üyeler
8,483
Son Üye