La bu yakup niye tutukluyorAlikemal'i öğrendi sonunda Verenica'ya söylemeden oğlunu astıracak mı acaba. 😱
Cevdet resmen ihanet ediyor.
Pargalı da bir havalarda çok iticisin. .ss
Cevdet'i mi? Haber gelmiş ya flashbackla gösterdi Cevdet'in planları çaldığını gördüğünüzde vurun yazıyordu.La bu yakup niye tutukluyor
Valla ev halkı olarak ekrana kitlendik muazzam bir bölümdü hem heyecanlı hem de draması harikaydı. Ali Kemal gerçeği de açığa çıktı bölüm bombaydı ya.@Çiğdem- @xemrexxx @Titanium @Aserat
Cevdet'in entrikasına bakın oha abi çıldırıyorum.
Şu diziyi bırakıp ikinci sınıf töre dizisi izliyorsun ya zevksizlikte çığır açtın.@denizz19
Ovvv yilanlarin savaşiValla ev halkı olarak ekrana kitlendik muazzam bir bölümdü hem heyecanlı hem de draması harikaydı. Ali Kemal gerçeği de açığa çıktı bölüm bombaydı ya.@Çiğdem- @xemrexxx @Titanium @Aserat
Cevdet'in entrikasına bakın oha abi çıldırıyorum. 😱
Şu diziyi bırakıp ikinci sınıf töre dizisi izliyorsun ya zevksizlikte çığır açtın.@denizz19
Evet ben de zevklendim.Kahkaha attırdı yalnız.
Efsaneydi.
Haklıyım ama.
valla iyi oyun çevirmiş hürremden bulaşmış desekEvet ben de zevklendim.
Haftaya sezon finali herhalde.
Haklıyım ama.
Evet ben de zevklendim.
Haftaya sezon finali herhalde.
Haklıyım ama.
Herkesin keyfi kendine. İkinci sınıf töre dizisi de değil ayrıca. İzlemediğin bir şeyi nasıl karalayabiliyorsun kiValla ev halkı olarak ekrana kitlendik muazzam bir bölümdü hem heyecanlı hem de draması harikaydı. Ali Kemal gerçeği de açığa çıktı bölüm bombaydı ya.@Çiğdem- @xemrexxx @Titanium @Aserat
Cevdet'in entrikasına bakın oha abi çıldırıyorum. 😱
Sen ne anlarsin Reyisin dilinden
İzledim biliyorum hepsi birbirine silah sıkıyor ben karalamasam da kendi karalanmış bir dizi zaten.Herkesin keyfi kendine. İkinci sınıf töre dizisi de değil ayrıca. İzlemediğin bir şeyi nasıl karalayabiliyorsun ki
Önceden izlediğin dizileri bilmesem ki en yakın zamanı Yılanların Öcüİzledim biliyorum hepsi birbirine silah sıkıyor ben karalamasam da kendi karalanmış bir dizi zaten.
Hep aynı yerden vurmaya çalışıyorsun ama bu millet bunu yemez.Önceden izlediğin dizileri bilmesem ki en yakın zamanı Yılanların Öcü
Ya kes beHep aynı yerden vurmaya çalışıyorsun ama bu millet bunu yemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?