Vatanım Sensin - Genel Yorum Konusu

aaa yok ama ben sevmedim orada @xemrexxx e paşa kurtuldu demiştim
haftalardır ölmesini bekliyorum ayoll sonunda kurtulduk

Acun reyting uğruna şunu paylaşmış anlaşılan bugün zirve için her şeyi yapmış.
))))) @EFE UYSAL

erdoğanın olmasından fırsat bulmus vatanım sensinlenle karşılaşmamak için erken baslayıp erken bitmiş ayoll

Seyirci ısrar ediyor ve de ikisinin bir farkı yok geçen sezon başlangıç rekoru kırdı All Starı geçip ve hep sonlarda aynı reytingi aldılar 7 küsürlerde gittiler
En son alınan cezaya göre en düşük reklam geliri TV8'de peki madem bu kadar çok kazandırıyor neden en düşük?

En son alınan cezaya göre en düşük reklam geliri TV8'de peki madem bu kadar çok kazandırıyor neden en düşük?
Ordan vuramıyınca konu değiştir
Tek Survivor izleniyordu oda prime time yoksa kanalda izlenen bişi yok ne beklersin birde survivor panorama izleniyor

Ordan vuramıyınca konu değiştir
Tek Survivor izleniyordu oda prime time yoksa kanalda izlenen bişi yok ne beklersin birde survivor panorama izleniyor
Ne alakası var konu buydu zaten senin paylaşımıma cevabın;

"Ne alaka zaten 8.60 reyting aldı dün reytinge ihtiyacı yok adamın para bolca kazanıyor zaten
"

Yani gayet konuyla ilgili bir cevap verdim.

Ne alakası var konu buydu zaten senin paylaşımıma cevabın;

"Ne alaka zaten 8.60 reyting aldı dün reytinge ihtiyacı yok adamın para bolca kazanıyor zaten
"

Yani gayet konuyla ilgili bir cevap verdim.
Reklam gelirleri diyorsun adam tv8 dışındanda bolca para kazanıyor adamında sponsoru çok

Acun'un maliye işlerinde mi çalışıyorsun.

Çoğu program doğrudan satış yani sponsor alıyor zaten.
Evet Acun beyimin maliye müdürüyüm

Sonuca gelirsek tv8i tekrar ayağa kaldırdı Acun eskiden hiç izlenmezdi şimdi büyük kanallarla yarışıyor