Vatanım Sensin - Genel Yorum Konusu

Yine çok güzel bir bölüm. Bu arada Fatih Artman'ın adı konuk oyuncu olarak yazılmamış, yani Selma Ergeç gibi 2 bölüm sonra kaybolmayacak.

Ahali de Yıldız'ın Mustafa Sami'nin ihbar ettiğini öğrendi, linç etseler fena olmaz. Ayrıca Tevfik'in söylediklerini de tam anlayacağım, bir gülme geliyor.

Yalnız filmdeki Türk bayraklarında bir yanlışlık var galiba.

Bu Yıldız için ne yapsalar boş. Nato kafa nato mermer. Bu kızı bir de Cevdet patlatır inşallah.

Sonunda Ali Kemal ile Veronika zorla da olsa yakınlaştılar.

Aaa Eftelya yaşıyor. Şaşırdık mı? Tabii ki hayır

Son düzenleme:
Son haftalarda diziden soğudum. Çünkü iş iyice aile arasındaki dramaya döndü. Hele hele tam İzmir'den ayrılacakken gelen telgrafla kalırlarsa felan ve Cevdet'in bu kamuflajı aileden daha uzun bölümler saklanırsa cidden soğumaya devam edeceğim. Çünkü ben dizinin Anadolu'ya taşınmasını orada yaşanan olaylara da ışık tutmasını istiyorum. Daha çok tarih ağırlıklı ilerlemelerini, aile dramasını arka plana atmalarını istiyorum. Umarım dizi oraya doğru gider.

Bölüm sonunda bir engelin çıkacağını tahmin etmiştim, çünkü yerli dizilerde bitti denilen bir şey varsa kesinlikle bitmez. Ve kabul etmek lazım ki bu ana konunun sezon boyunca uzaması lazım. Tabii ayak üstü boşaması çok sert oldu, ama işin diğer tarafında Mustafa Kemal olunca bir şey diyemiyor insan.

Bu arada yazı ekibinden iki kişi ayrılmış, umarım kötü etkilenmez. Gerçi Nuran Evren Şit hala duruyor ama bu kadar değişiklik de kafa bulandırmıyor değil. Ama her şeyin yerine oturduğunu düşünüyorum, 1-2 değişiklik ile bozulacağını da sanmam.

https://twitter.com/x/status/827242629410734082

Total De zirveyi kaybedip 3.olacaksınız haberden dolayı

+cesur güzel

Abc 1 de süpriz olabilir

Dün çok iyi falan değildi bu dizide aynen bir an önce kendilerine gelsinler!

Sonu hayrete düşürdü ne vatan. Askiymis kariyi boşadı
Tam herşey bitti derken sil baştan
Bu vatan kolay alınmamış

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi