Sana ne .ss
Dizi asıl şimdi baslıyor ayoll Atatürk resmen dizinin ana konusu oldu yakında diziyede girerKıza niye çemkiriyorsun, senin suçun.
tövbe tövbe bune bee 😱😱😱
Sen ne anlarsın Atatürk'ten TayyipçiDizi asıl şimdi baslıyor ayoll Atatürk resmen dizinin ana konusu oldu yakında diziyede girer
tövbe tövbe bune bee 😱😱😱
tövbe de beee hiç oy bile kullanmadım ben hala atatürkçüyüzSen ne anlarsın Atatürk'ten Tayyipçi
tövbe de beee hiç oy bile kullanmadım ben hala atatürkçüyüz
Ben ünlü olsam geçmişimdeki tüm fotoları imha ederdim bu ne.
bu foto gerçek bir fotomu @xemrexxx 😱😱😱Ben ünlü olsam geçmişimdeki tüm fotoları imha ederdim bu ne.
Snnkini gercek yüzüDizi asıl şimdi baslıyor ayoll Atatürk resmen dizinin ana konusu oldu yakında diziyede girer
tövbe tövbe bune bee 😱😱😱
kız six feet under daki claier e ne kadar benziyo
hain çıkıcak sonunda bence çünkü atatürkün karşısında yer alıyor ayoll fragmanda cevdetide atatürke karşı çıkmasını söylüyordu
Snn çapsiz leon da cevdrtin açigini ariyorhain çıkıcak sonunda bence çünkü atatürkün karşısında yer alıyor ayoll fragmanda cevdetide atatürke karşı çıkmasını söylüyordu
Leonum yinede cevdetlere yardım eder bence bak gör ayollSnn çapsiz leon da cevdrtin açigini ariyor
O çocuk nedense saf değiştirecek diye bir his var içimde.Snn çapsiz leon da cevdrtin açigini ariyor
Evet hilalin askiyla cevdete yardim edetLeonum yinede cevdetlere yardım eder bence bak gör ayoll
hahaha babasıda bence kendisine göre haklı çok iyi oynuyorlar rolleriniEvet hilalin askiyla cevdete yardim edet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?