Başladi bile
Yayının erken başlayacağını değiştirmiyorBaşlayınca haber ver
Yayının erken başlayacağını değiştirmiyorBaşlayınca haber ver
Çoktan başladı 19.55 gibi başladı.
Başladi bile
Tasası sana mı düştü kart herif. .ss
Bu büyük kiz da az aşüfte değilTasası sana mı düştü kart herif. .ss
Senin gibi fırıldak o da maşallahBu büyük kiz da az aşüfte değil
10 puanin belli oldu seninSenin gibi fırıldak o da maşallahCelile Hanım geldi
Hay ben kanald'nin
Senin gibi fırıldak o da maşallahCelile Hanım geldi
Şu Ali Kemal'i Hilmicem'e benzeten bir tek ben miyim.
Ali kemal memeli değilŞu Ali Kemal'i Hilmicem'e benzeten bir tek ben miyim.
Şimdi cinnet geçircem, ne zaman kafanı kaldırıp da şu oğlanların meme tarafına değil de boyun hizasının üstüne yani kafasına bakacaksın merak ediyorum sanki adamların kafası göğüsünde.Ali kemal memeli değil
Hilmicem şu an napiyi --oyunculuk-- peki niye oyuncu memesi var diye başka neye bağliyimŞimdi cinnet geçircem, ne zaman kafanı kaldırıp da şu oğlanların meme tarafına değil de boyun hizasının üstüne yani kafasına bakacaksın merak ediyorum sanki adamların kafası göğüsünde.
Tip olarak diyorum.
Benziyor azıcıkŞu Ali Kemal'i Hilmicem'e benzeten bir tek ben miyim.
Bakalım Halit Ergençte oldukça iyi10 puanin belli oldu senin
Sizinki total yangını bizim AB yangını idi isyancılar yaktılar eviCesur ve Güzel reklama girdi. Reklama girmeden önceki son sahne yangın sahnesiydi. VS'yi açtım anam o da ne? Burda da yangın sahnesikeşke kırgınlar bugun olsaymiş @denizz19
Nispet yapmaSizinki total yangını bizim AB yangını idi isyancılar yaktılar evi
Şahane bir bölümdü ama her şeyiyle. Özellikle sonu çok heyecanlı bitti.
Benim öyle özenti gibi AB dizi izlerim diye egolarım yoktur o sizin işiniz. Hangi diziyi samimi bulursam onu izlerim zaten. Hikayenin inandırıcılığına inanmam lazım.Nispet yapmasen ki ab nedir bilmezsin kategorize etme sus bakim2 yangındada yaşlılar mahsur kaldı
Alkişliyorum seni yeminleBenim öyle özenti gibi AB dizi izlerim diye egolarım yoktur o sizin işiniz. Hangi diziyi samimi bulursam onu izlerim zaten. Hikayenin inandırıcılığına inanmam lazım.
Yoo trip mi attım sence trip değil dalgaya aldım seniAlkişliyorum seni yeminlenasıl çevirdin lafı hemenne izlediğinden banane ne alaka söylediğin şeylesenle iki lak lak edince hemen trip on oluyorsunçektir git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?