Vatanım Sensin - Genel Yorum Konusu

Son zamanlarda Atatürksüz sözde tarih dizileri yapılıyordu, bu dizi ilaç gibi geldi ekranlara.

ooo bukadar kısa sürede atatürk konusuna geliceklerini sanmıyordum @mrt-06 @xemrexxx umarım sezon finalinde gösterirler
Ben de beklemiyordum bu kadar erken, bakalım Atatürk'ü kim canlandıracak?

Son zamanlarda Atatürksüz sözde tarih dizileri yapılıyordu, bu dizi ilaç gibi geldi ekranlara.

Canlandıran olurmu orasıda soru işareti ama sanki olucakmıs gibi görünüyor bu fragmandakı sahne bile insanın tüylerini diken diken ediyor vlla

bir adamı atatürk oynasın diye yorumlar okuyordum youtubede ama unuttum hatırlarsam söylerim

@Çiğdem-'e de söylemiştim ona daha var. Zaten karakterlerin bazılarının hikayesini daha öğrenmedik bile. Atatürk de sezon finalinde veya sezon finaline doğru kendine daha geniş bir yer bulur.

aaa perşembe 10 kasım değilmi Atatürke bu özel günde yer vermek çok icne bir davranış yorumlarda insanlar çok duygulanmıslar bizim gibi bu bölüm çok yüksek reytinglere hazır olalım bence maçta yok galiba
@mrt-06 @Aserat @xemrexxx

fragman guzel ama bence Ataturku sadece resimlerde gosterirler

Bu bölüm güzel ilerliyor.

Tarihi dizilerin kadrolu oyuncularını bu dizide de görüyoruz.