Hamıltın azizenin yaşadığını bilipte cevdete demiyormu 😱 zaten bu adama alışamadım bende sizdenim deyip cevdetin kankası oldu hemen
Sankı ailesinden saklayacak gibi görünüyor kendini hamıltınla gizli buluşmuslar güveneceği admaı bulmuşAzize geri dönüyor beklenildiği gibi.![]()
Bana da öyle geldi.Sankı ailesinden saklayacak gibi görünüyor kendini hamıltınla gizli buluşmuslar güveneceği admaı bulmuş![]()
leon hilal aşkı devam ediyormuş noldu kızHamıltın azizenin yaşadığını bilipte cevdete demiyormu 😱 zaten bu adama alışamadım bende sizdenim deyip cevdetin kankası oldu hemen![]()
![]()
@mrt-06
mektubu verdi ama bir planı var oğlanın zaten senin gözünden düşmesinden belliydi oğlanın akıllandığı
Omzuna çarparken cebine gizlice çiçek ve mektup koydu gümbür gümbür devam ediyor.
Omzuna çarparken cebine gizlice çiçek ve mektup koydu gümbür gümbür devam ediyor.![]()
Onu fark etmemişim bende çarptı diye seviniyordummektubu verdi ama bir planı var oğlanın zaten senin gözünden düşmesinden belliydi oğlanın akıllandığı![]()