Vasilyus Doğan ve Dündar'ı Tuzağına Düşürür - Harika Aksiyon!

Noyan ile olan savaşları izledikden sonra çok sıradan bir savaş sahnesi olmuş hiç bir albenisi yok. :D

Güzel sahne olmuş :D

Cavit Çetin Güner'i severdim Yalancı Yarim ve Hayat Bilgisi'nden :D Yolu açık olsun :A

Aşk-ı Memnu'daki oğlan da Vasilyus'a kafa tutmaya çalışmış ama daha pişmesi lazım tabii :A Ertuğrul'un kardeşiydi dimi o. Haftaya abisi kurtarır artık :A

Güzel sahne olmuş :D

Cavit Çetin Güner'i severdim Yalancı Yarim ve Hayat Bilgisi'nden :D Yolu açık olsun :A

Aşk-ı Memnu'daki oğlan da Vasilyus'a kafa tutmaya çalışmış ama daha pişmesi lazım tabii :A Ertuğrul'un kardeşiydi dimi o. Haftaya abisi kurtarır artık :A
Vasilyus Ertuğrula büyük darbe vurdu 3 alpinden birini öldürdü :A Haftaya Ertuğrul intikam için kaleye gidiyor bol aksiyon olacağı kesin :A Bölüm reytingleri de yansımış 19 küsür reyting gelmiş :A

Vasilyus Ertuğrula büyük darbe vurdu 3 alpinden birini öldürdü :A Haftaya Ertuğrul intikam için kaleye gidiyor bol aksiyon olacağı kesin :A Bölüm reytingleri de yansımış 19 küsür reyting gelmiş :A
Benim adamım Turgut, bu herife çok üzülmedim :A

Umarım 20'yi göremezsiniz. ss

Adam cidden efsane dövüşüyo balta ile mükemmel hareketleri ve tekniğide mevcut :A

Bu gidişle haftaya görürüz ya da yakınlaşırız gibi ama finalde garanti gibi :A
Aynen baltasına bitiyorum zaten :A Ertuğrul'u her türlü yer istese ama saygısından dövmez :A

Çok da umrumda. ss