Vasilyus Doğan ve Dündar'ı Tuzağına Düşürür
@Çiğdem- @Billy Kane @vadikızı @Bully @tolgab @xemrexxx @Polat Şaşmaz
Vasilyus çok büyük kayıp verdirdi Ertuğrula @Çiğdem-
Noyan ile olan savaşları izledikden sonra çok sıradan bir savaş sahnesi olmuş hiç bir albenisi yok.
ama ertuğrula en büyük kayıbı vasilyus yaşattı ayoll 3 alpından brini öldürttüVasilyus çok büyük kayıp verdirdi Ertuğrula @Çiğdem-
Billy Belliki Şamanıda istiyor yoksa savaşların bir farkı yokama ertuğrula en büyük kayıbı vasilyus yaşattı ayoll 3 alpından brini öldürttü
Haftaya özellikle sezonun en aksiyonlu bölümü olabilir ertuğrul intikam almaya çalısıcak ayollBilly Belliki Şamanıda istiyor yoksa savaşların bir farkı yok
Vasilyus Ertuğrula büyük darbe vurdu 3 alpinden birini öldürdü Haftaya Ertuğrul intikam için kaleye gidiyor bol aksiyon olacağı kesin Bölüm reytingleri de yansımış 19 küsür reyting gelmişGüzel sahne olmuş
Cavit Çetin Güner'i severdim Yalancı Yarim ve Hayat Bilgisi'nden Yolu açık olsun
Aşk-ı Memnu'daki oğlan da Vasilyus'a kafa tutmaya çalışmış ama daha pişmesi lazım tabii Ertuğrul'un kardeşiydi dimi o. Haftaya abisi kurtarır artık
Benim adamım Turgut, bu herife çok üzülmedimVasilyus Ertuğrula büyük darbe vurdu 3 alpinden birini öldürdü Haftaya Ertuğrul intikam için kaleye gidiyor bol aksiyon olacağı kesin Bölüm reytingleri de yansımış 19 küsür reyting gelmiş
Adam cidden efsane dövüşüyo balta ile mükemmel hareketleri ve tekniğide mevcutBenim adamım Turgut, bu herife çok üzülmedim
Umarım 20'yi göremezsiniz. ss
Aynen baltasına bitiyorum zaten Ertuğrul'u her türlü yer istese ama saygısından dövmezAdam cidden efsane dövüşüyo balta ile mükemmel hareketleri ve tekniğide mevcut
Bu gidişle haftaya görürüz ya da yakınlaşırız gibi ama finalde garanti gibi
Benim adamım Turgut, bu herife çok üzülmedim
Umarım 20'yi göremezsiniz. ss
7 kişiyi birden bir anda bitirdi be muhteşemAynen baltasına bitiyorum zaten Ertuğrul'u her türlü yer istese ama saygısından dövmez
Çok da umrumda. ss
7 kişiyi birden bir anda bitirdi be muhteşem
Ertuğrul gerçekten yener ama itaat ediyor lideri görüyo ve saygısı var