Vasfiye Teyze Aşık Oluyor! | Yalan Dünya

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,081
Puanı
1,060
3 senedir Kanal D ekranlarında yayınlanan ve 4. sezon onayını alan Gülse Birsel imzalı komedi dizisi Yalan Dünyaya geçen sene Mart ayında yeni karakter Vasfiye Teyze dahil olmuştu.

Eylem karakteri ile birlikte Vasfiye Teyze karakterine de haya veren Gonca Vuslateri geçen hafta (73. Bölümde) aşık oldu!

Kemik erimesini önlemek için Vasfiye`ye verilen hormonlar onun iyice azmasına neden oldu. İşte o sahneler:

@OzaN @xemrexxx @xBUGRAx @mrt-06 @Forumdash @Billy Kane @Bully @yatutarsa @ABAY_06 @sokak sanati @Almila@Reytinger @muffin @ehsan7000 @Pasham @gözlemci

Sürekli elletme çabası, komikti. :F

Yalnız Avrupa Yakası, Dilber Hala'da aynısını yapıyordu. Biraz copy paste olmuş. :)

1:17 :F

@denizz19 Videoyu izle de gözün gönlün reklam görsün. Vasfiye Teyze dans edince bile heryer reklam dolu. :A

Hahaha çok güldüm hafta sonu pc den izlemiştim gülmekten bayılacaktım:D
Kediyi sevmek amacıyla adama sokuluyordu ve elini tutup m.me sine götürüyordu okşanmayı kim sevmez falan diyordu:D:kiki:

youtubemde sorun var youtube de açılmıyor error veriyor:bağır:error 502:(

Even kızacak ama Dilber Hala'da aşk yaşamıştı,Gürse Birsel kendinimi tekrarlıyor acaba?

Edit:Lafım sadece bu karakter için geçerli.

Even kızacak ama Dilber Hala'da aşk yaşamıştı,Gürse Birsel kendinimi tekrarlıyor acaba?

Edit:Lafım sadece bu karakter için geçerli.
Dilber Hala nasıl yaşadı hatırlamıyorum ama Vasfiyeninki 1 bölümlük hormon tedavisi yüzündendi. :D

Gülse bugüne kadar orjinal yazdı da ne oldu artık 3. sezonunda deneklerin değişmesiyle beraber düşüş yaşadı dizi. Hem kendi dizisi başkasından araklamıyor ki. :D Bir Birol ve ya Gani kadar tekrara düşmez. :D

Ayrıca senaryonun aynı olması var konu benzerliği var. Konuların benzer olması çoğu komedide yaşanıyor. :)

Dilber Hala nasıl yaşadı hatırlamıyorum ama Vasfiyeninki 1 bölümlük hormon tedavisi yüzündendi. :D

Gülse bugüne kadar orjinal yazdı da ne oldu artık 3. sezonunda deneklerin değişmesiyle beraber düşüş yaşadı dizi. Hem kendi dizisi başkasından araklamıyor ki. :D Bir Birol ve ya Gani kadar tekrara düşmez. :D

Ayrıca senaryonun aynı olması var konu benzerliği var. Konuların benzer olması çoğu komedide yaşanıyor. :)
Ne güzel anlattın bizde anladık,bazı arkadaşlar en ufacık eleştiriye tahammül edemiyorlar.