Vartolu, Çeto'yu Çıldırttı! | Çukur 2. Sezon 20. Bölüm

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
47,948
Puanı
1,060

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Erkan Kolçak Köstendil, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Perihan Savaş, İrem Altuğ, Öner Erkan, Necip Memili, Berkay Ateş ve Erkan Avcı'nın paylaştığı; yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün yaptığı, senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı Çukur'un dün akşam yayınlanan bölümünde Vartolu, Karakuzular'ın evinin önünde halay çekerek Çeto'yu çıldırtıyor.

Çukur, yeni bölümleriyle her Pazartesi 20:00'da Show TV'de!​

@xemrexxx in kel kafalı adamına üzüldüm ama Vartoluda çok komik ve böyle bir pot kırılma görülmedi ayoll
Sen kalk Çetonun dansözlük ettiği müziği aç o adamların söylediği sözleri ona söyle mendilinle karşısında halay çek sırıtarak
Birşeyden haberi olmamasıda ayrı komik
@serhatt @Forumdash

BETER OLSUN KELTOŞ

Vartolu bu bölüm hem tip olarak, hem davranış olarak eskisi gibiydi. Umarım hep bu şekilde devam eder.
Çeto’yu oynayan Erkan Avcı çok iyi oyuncu ya, üzüldüm ben de izlerken.

Reactions: Çiğdem
Vartolu bu bölüm hem tip olarak, hem davranış olarak eskisi gibiydi. Umarım hep bu şekilde devam eder.
Çeto’yu oynayan Erkan Avcı çok iyi oyuncu ya, üzüldüm ben de izlerken.
Kırmızı birşey giymesi lazım yoksa Medet giyecek mendilini çaktırmadan giymişti bile
@xemrexxx @Forumdash

Kırmızı birşey giymesi lazım yoksa Medet giyecek mendilini çaktırmadan giymişti bile
@xemrexxx @Forumdash

Medet’le bol bol sahneleri olması lazım ya, her sahnesi güldürüyor ikisinin.
Medet’in yanlış bir şey yapınca bakışları çok komik, güldürüyor direkt.

Medet’le bol bol sahneleri olması lazım ya, her sahnesi güldürüyor ikisinin.
Medet’in yanlış bir şey yapınca bakışları çok komik, güldürüyor direkt.
Kör sahnesi komikti
Ama şununda böbrek sorununu artık halletseler geberdim geberecem diye dolasıyor