Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
reklamındaki "500000"i kazanmanızı istiyoruz" lafına inanmadığım program.o zaman bütün kutulara koyun herkes kazanmış olur.yani sizin asıl istediğiniz rating.
Yani yine o şekilde asıl hedeflenen rating Bunu Acun Ilıcalı'nın "kazanmanızı istiyoruz" demesinden bile anlıyoruz."Kazanmanızı istiyorum" demiyor.Kanal adına konuşuyor.
50 programlığına geri dönen program. Eskisi kadar izlenebilitesi olmayacaktır yüksek ihtimal. Çünkü artık Kemal, Nilgün, Ömer, Mevlüt, Ülkühan, Tony, Metin, Metin 2 (Doğan'a selamlar ), Oğuzhan, Gizem, Seda, Seda 2, Hekim, Hakan, Furkan, Emin vs. olmayacak...
Olurlarsa şu tarz diyaloglar yaşanması muhtemeldir:
Hakan: Ertan aç lan kutunu! Ertan: Hakan'cım biliyorsun seni sevmiyorum,inşallah kırmızı açarım. Hakan: Sana bayılan yok Gizem sen aç hayatım. (500000 açılır,Ertan stüdyoda Oğuzhan,İhsan,Başak ve Aydın ile timsah yürüyüşü yapar.)
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.