Var Mısın Yok Musun Yarışma Olmaktan Çıktı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
[h=2]İnsan hikayeleri yarışmanın önüne geçti.[/h]

Sabah gazetesi televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ, Asuman Krause'nin sunduğu yarışm programı köşesine taşıdı.
"FOX'taki Var mısın Yok musun? yarışması televizyon programı olmanın ötesine geçip adeta bir 'İnsaniyet Müzesi' haline geldi" ifadesini kullanan Aytuğ, "Anlatacak sıra dışı öyküleri bulunan kişiler arasından seçilen yarışmacıları izlerken, insan bu müzenin galerilerinde dolaşıyormuş hissine kapılıyor" diyor.

Aynen çok doğru söylemiş Yüksel Aytuğ.Her açtığımda bir dram görüyom yarışmada.Geçen hafta bir yarışmacı vardı duyamıyordu.Onu hastaneye götürdüklerini filan söylediler.Herkesin önünde onun duymasını sağlayacak alet geldi canlı yayında.Yani bir iyilik yapacaksan gizlice yap!

Acun da aslında hikayesi olan yarışmacılarla götürüyordu işi ama Asuman biraz daha abartmış gibi, ben de malesef hep dramlı bölümlere rastlıyorum ve anında değiştiriyorum, yarışma kısmını görsem belki de takılır, kalırdım programa, bu hikaye meselesi reytingi iyice azaltıyor.

Acun iyi akıllılık etti bu programı elinde çıkartarak zirvede satarakta parayı iyi katlamıştır, bu programdan bir halt olmaz artık

Artık zaplarken bile izlemeyip direkt geçiyorum. Fox, bu programı bitirmeli ve mümkünse en az 5-6 yıl ekranlardan uzak kalmalı...

bu programın başlaması inanılmaz bi hataydı foxu hiç açmıyorum bunun sayesinde çok sıktı