Var Mısın yok musun 8 Kasım'da başlıyor.

Sunucu henüz açıklanmadığına göre çok önemli bir isim sunmayacak gibi. Ben bu yarışmanın artık iş yapacağına inanmıyorum. Belki ilk birkaç bölüm izlendiğinden dolayı izlenir ama sonrası zor. Bu program Acun Ilıcalı ile sevildi ama buna rağmen Acun Ilıcalı son yaptığında bile pek ses getirmemişti ve Acun Ilıcalı da bu programdan daha fazla hayır gelmeyeceğini düşünerek yayın haklarını sattı :)

BesaleT senin adın Hamdi mi ? :D Bu sefer belki Hamdi Bey olmaz. :)

Ben bu programın ilk hafta tutup sonradan düşeceğini düşünüyorum. :)

Böyle daha çok yarışma çıkarttı FOX TV ama sonuç hüsrandı. İyi bir sunucu, iyi bir yarışmacılar ve iyi bir görünüm olması bu yarışmayı tekrardan ayaklandırır. Bu yarışmanın tutma olasılığını düşük görüyorum.

FOX, bu programı çok ünlü bir isimle sunmalı.Ama bence bu program ilk haftalarda ilk 10'da yer alacaktır.
Ama sonra düşme ihtimali çok yüksek.Bakalım FOX iyi reytingler kazanabilecek mi?
Salı günü Ö.B.G.Zaman ki var mı?

FOX, bu programı çok ünlü bir isimle sunmalı.Ama bence bu program ilk haftalarda ilk 10'da yer alacaktır.
Ama sonra düşme ihtimali çok yüksek.Bakalım FOX iyi reytingler kazanabilecek mi?
Salı günü Ö.B.G.Zaman ki var mı?

Evet, Sali aksamlari Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D), Pis Yedili (Show Tv), Papatyam (Star Tv) ve Istanbul'un Altinlari (ATV) ekrana geliyor. PT-2'de ise Kim Tutar Bizi (Kanal D), Sensiz Olmaz (Show Tv) ve Kim Milyoner Olmak Ister (ATV) ekrana geliyor..

Sunucu henüz açıklanmadığına göre çok önemli bir isim sunmayacak gibi. Ben bu yarışmanın artık iş yapacağına inanmıyorum. Belki ilk birkaç bölüm izlendiğinden dolayı izlenir ama sonrası zor. Bu program Acun Ilıcalı ile sevildi ama buna rağmen Acun Ilıcalı son yaptığında bile pek ses getirmemişti ve Acun Ilıcalı da bu programdan daha fazla hayır gelmeyeceğini düşünerek yayın haklarını sattı :)

İzlenmedi Mi? Eski reytingleri fazla almadı bildiğim kadar Cumartesileri hep zirveye oynadı

Çok büyük bir hüsrana uğrar ilk haftalarda geçici bir başarı elde etse bile. ÖBGZ karşısında direnemez.

zaten salı - çarşamba - Perşembe yayınlanacakmış :D sadece çarşamba başarılı olabilir :D bi de bay j sunarmış programı :D o zaman hiç tutmaz :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,228
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs