Vampir Sirlari 4. Bölüm

Sen basrol oldugun icin herkesle ugrasiyorsun.Daha ne belalar gelcek basina.... Bide üzüldunmu lo Selimle olan son sahnenizde...

Oklavayı geçiririm kafanı diyor ya.
Doğru Diyom işte selimle iki defa ve cenkle bir defa bu sevişmelerin sonu nereye gitcek acaba ?

Baharda bu @Çiğdem gibi olmasın.Bekaretini bana versin Bahar tamammı ?
Çiğdemi zaten sevmiyordum.Onunla bir gece yatmak istiyordum 😉
Evet.Aynen oyle istiyordun.Ama ya Bahar daha once baskasina verdiyse ?

Doğru Diyom işte selimle iki defa ve cenkle bir defa bu sevişmelerin sonu nereye gitcek acaba ?
O kadar az sevistiklerini nerden biliyorsun ? Herseylereni yazmiyorumki

Sunuda hatirlatalim.Bahar Cigdemden sonra okulun en havalisi.Boyle bir kiz kimseye vermemis mi olacak ?
aaa dizi konusunu yitirdi bence vampir konusuyken konu nerelere gitti

bende zevkime braz düşkün bir vampirim sanırım 🙂🙂 ama enver seninle anlaşma durumum yok düşman olucağımıza göre yakında gebertirim ben seni

Sacmalama sen bir kökeni olduremezsin.Dizinin konusu zaten buydu 😉 Birde Sir dizisinin devami yani. 😉 Daha cok konu var.Mesela Selim vampir olacakmi diye.Dizi konusuna daha yeni basliyor...

Sunuda hatirlatalim.Bahar Cigdemden sonra okulun en havalisi.Boyle bir kiz kimseye vermemis mi olacak ?
İlla birini vermekmi zorunda o zaman öyle yaz eskiden bana vermiş

ben seni gebertcem hemde fatma falan bana yardım etcek ve işgence vere vere gebertcem hatta belki orda vereceksin bana

İlla birini vermekmi zorunda o zaman öyle yaz eskiden bana vermiş

ben seni gebertcem hemde fatma falan bana yardım etcek ve işgence vere vere gebertcem hatta belki orda vereceksin bana
Hayir tabikide degil.Ben oylesine yazdim onlari.

Bide @Çiğdem- le daha kibar konusabilirsin 😉 Hani kiz ya.O yuzden.
Evet kötu adam olacaksin.Evet intikamin aci olacak 😉