Vampir Sırları dizisinin Tarihi belli Oldu

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
19,177
Puanı
1,060
Cookiesin yazdigi Kara Dogumgünu dizisinin kardes dizisi 9 Haziran Pazartesi basliyor...
Konusu:
Fatma Sir dizisinin basrolu Elanin kizidir aradan 17 yil gecmistir.Melek Fatmanin annesi olmustur.Herkes Melegi oyle sanmaktadir.Melek bir gun ansizin evlenir.Fatmaninda son gun haberi olur.Melegin evlendigi adamin yani Atesin ikiz cocuklari vardir.Birinin adi Bahar digerinin adi Cenktir.Birde Cenkin belalisi vardir Adi Ciğdem.Cigdeminde belalisi var oda Selim.Yalniz hepsinin bir anormalligi var.Hepsi birer vampir. Yanlis duymadiniz hepsi vampir hepsi.Fatma vampirlerin icinde yem olarak kaldigini anlayinca neler olacak dersiniz? MERAK EDIYORSANIZ 9 HAZIRAN PAZARTESI GÜNÜ POMPY NIN KANALINA GELIN 😉

aaa merakla bekliyorum güçlü bir vampir olrurum umarım herkesi döveyim hahah

Bekliyorum Sır farklı bir dizi mi olacak bunla aynı mı ?

aaa ne güzel
şimdiden merakra bekliyorum 🙂🙂
Bekle bakalim.Fatma elinden sevdigini alinca fatmaya dusman olacaksin.birde Fatmanin dogdugu zaman ayrilan tek yumurta ikizi var.O ortaya cikinca isler dahada kariscak....Daha neler nelerrr.

Bekle bakalim.Fatma elinden sevdigini alinca fatmaya dusman olacaksin.birde Fatmanin dogdugu zaman ayrilan tek yumurta ikizi var.O ortaya cikinca isler dahada kariscak....Daha neler nelerrr.
fatma normal bir insanmı hemen saçını yolup koparayım hahah

Tabiki gizliden gizliye yaparsin aman iste kisaca sen kötu karaktersin.Senle ilgili baska bir sok olayda Hikayede...... Acaba senin annen kim ? @Çiğdem-

fatmanın annesi deme sakın düşer bayılırım vlla
Bilemem artik.Bide su var Ela eger senin annense Sen fatmadan kucuksundur ama ayni yastasiniz.Ama annen hikayenin gidisatini degistircek........ Acaba annen oz annenmi gibi.Yani ozunde iyi kizsin.

Bilemem artik.Bide su var Ela eger senin annense Sen fatmadan kucuksundur ama ayni yastasiniz.Ama annen hikayenin gidisatini degistircek........ Acaba annen oz annenmi gibi.Yani ozunde iyi kizsin.
eğer vampirsem küçük olmamnın önemi yok bence o yaşlanırken ben hep aynı yaşta kalıcam
ayrıca olamz olsun öyle kardeş geberticem ben onu sevdiğime yan gözle bakmış gözünü oyucam

Köfte gibi kızarın biber gibi patlayın pompy ve cookies

Ya vampir dizilerine karşı zaafım var böyle bir dizi gerçekten var sandım girdim ama foum dizisiymiş

eğer vampirsem küçük olmamnın önemi yok bence o yaşlanırken ben hep aynı yaşta kalıcam
ayrıca olamz olsun öyle kardeş geberticem ben onu sevdiğime yan gözle bakmış gözünü oyucam
Heyyy sen fatmayla kardes degilsin !!! FATMANIN KARDESININ ADI AYSE.AYRICA Ayse ve Fatma tek yumurta ikizleri ve varliklarindan haberleri yok !!!! Senle alakasi yok Fatmanin kardes mardes degilsiniz yani 😉 Yanlis anlama

Köfte gibi kızarın biber gibi patlayın pompy ve cookies

Ya vampir dizilerine karşı zaafım var böyle bir dizi gerçekten var sandım girdim ama forum dizisiymiş

Ne guzel iste.Okursun hikayeyi.Hem ben disariya oyle bir hava vermedim.Sen yanlis anlamissin.Bu demek oluyorki diziyi okuycaksin yuppiii