- Reaksiyon puanı
- 19,180
- Puanı
- 1,060
teseklurler seni oldurteyimmi yoksa yaşamak mi istiyosun ) 😉Güzel olmuş,eline sağlık
teseklurler seni oldurteyimmi yoksa yaşamak mi istiyosun ) 😉Güzel olmuş,eline sağlık
yaşat tabiki deteseklurler seni oldurteyimmi yoksa yaşamak mi istiyosun ) 😉
Tamam yasatirim o zaman ama seninde biriyle sevismen lazim rolun artmasi icinyaşat tabiki de
sen bilirsinTamam yasatirim o zaman ama seninde biriyle sevismen lazim rolun artmasi icin
kimle sevismek istiyosun fatmaylami @*YıldırıM* la birliktesen bilirsin
boşver onu başka bir şey bul banakimle sevismek istiyosun fatmaylami @*YıldırıM* la birliktesaka yapiyorum lo ama kimle istiyosun
o zaman sokakta gördüğün herhangi bi kızla olabilir.Fatmayi severken baska bi kızı fatma olarak görebilirsin sarhosken ve sonradan o kiza asik olabilirsin @gizem ak olabilir o kiz 😉boşver onu başka bir şey bul bana
boşver onu derken konuyu dedim başka bir konu bul banao zaman sokakta gördüğün herhangi bi kızla olabilir.Fatmayi severken baska bi kızı fatma olarak görebilirsin sarhosken ve sonradan o kiza asik olabilirsin @gizem ak olabilir o kiz 😉
senaryoma bakar mısınbu bölümü çok bekledik ama yine yatak sahneleri dısıdna birşey olmamış artık bir an önce kavga sahnelerini getirmen lazım bence cnm vampir dizileri kavgasız olmaz haftaya istedğimiz gibi bir bölüm olusturmanı umuyorum 🙂
🙂
evet bende oyle yapmayi düşünüyorum gelecek bolumun yalnizca basinda yatak sahnesi olacak oda ayseyle @*YıldırıM* in arasinda. baska yatak sahnesi olmayacak 😉 Gelecek bolum @xemrexxx le dovusceksiniz söz bak yatak sahnesi olmayacak baska istedigin gibi olcak 😉 begenmedinmi bölümü yanibu bölümü çok bekledik ama yine yatak sahneleri dısıdna birşey olmamış artık bir an önce kavga sahnelerini getirmen lazım bence cnm vampir dizileri kavgasız olmaz haftaya istedğimiz gibi bir bölüm olusturmanı umuyorum 🙂
🙂
beğendim cnmmm ama şuu @xemrexxx i n saçını başını yolmayı istiyorum artıkevet bende oyle yapmayi düşünüyorum gelecek bolumun yalnizca basinda yatak sahnesi olacak oda ayseyle @*YıldırıM* in arasinda. baska yatak sahnesi olmayacak 😉 Gelecek bolum @xemrexxx le dovusceksiniz söz bak yatak sahnesi olmayacak baska istedigin gibi olcak 😉 begenmedinmi bölümü yani
hahaha ne bebeği aaa bir oo eksikti
aynen iste bakalim bebek ne olacak kizmi erkekmi bide yasayacakmi ????bebek nerdeyse çıkıcak benim nasıll haberim ollmuyor ilginç cidden
ölmesin yazıkk 🙁aynen iste bakalim bebek ne olacak kizmi erkekmi bide yasayacakmi ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?