Vampir Sırları 8.Bölüm

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
19,180
Puanı
1,060
Fatmanin Agzindan::

Yeni bir kitaba daha once baslamistim Kacak evliligi Cenkr okuyodum o ayriydi bu ayriydi kitabin adi Pamuk Prenses Cigdem ve destereydi 3. Bölumde kalmistim. Aldim kitabimi ve okumaya basladim....

PAMUK PRENSES CIGDEM VE DESTERE

Cigdemin Agzindan..
Masallar diyari 10 yil önce...
Bu adama guvenmekle hatami ediyorum acaba ? Ama benim buradan kacmam lazim ve bakilirsa bu adam beni cok uzaklara götürüyor yani bu adama guvenmekte hakliyim bence.Neyse uykum gelmisti benim o yuzden kayik veya sandal ne oldugunu tam bilemedigim seyin üstünde sızmısım beni Enis uyandirdi "Geldik bebegim hadi " dedi ama ormanin derinliklerindeydik ne yani beni getire getire ormanin derinliklerine mi getirmisti ve neden bebegim demisti diye dusunurken Enis soyundu bildiginiz soyundu sonra bana saldirdi yani bana tecavüz etti....
Isi bitince üstunu giydi ve "Hadi kalt*k giyin hadi kraliceye goturecegim seni sakin o isi yaptigimizi soyleme ha hadi kalk !" Dedi bense hem soktaydim hem agliyordum az once tecavuze ugramistim icimden tek geçirdigim sey "Selim nolur gellllll " di.Neyse sonra yavas yavas ustümü giyindim ve Enisin pesine düstüm ormanda biraz ilerleyince Kraliceyi gördum yüzsuzlugun bu kadari yani kadin taht getirmis ona oturuyor kadin ormanda bile kibirli. Ben bu arada hala agliyorum hala hala hala... Destere yani Selim beni hala kurtarmaya gelmedi hos gelsede kirlenmistim artik gelmesinin manasi bile yoktu aglarken kralice "Yaklas" dedi bende yanina yaklastim bana "Neden agliyorsun hadi anladim Benim yanima geldigin icin uzuluyorsun ama sende farkli bi sey var hadi anlat sana o kadar annelik yaptim tam 20 yıl bunlari anlayabiliyorum yoksa en önemli olan seyini bekaretinimi kaybettin ?"
Kendimi toparladim ve Enise baktim bana kötu kötü bakiyordu sanki soylersen öldururum " der gibi ben de
"Hayir baska bi nedeni yok gelirken Enis biraz siddet uyguladi da o kadar bide sen benim annem falan degilsin "
O tam cevap verecekti ki onu gördum Destereyi benim kahramanimi beni kurtarmaya gelmis ama gec kaldi Enis beni kirletti " Aman Allahim artik yeterr" diye bagirdim ve Enisin o adini soyleyemedigim yerine tekmeyi geçirdim ve kafasina orda buldugum odun parcasiyla 5-10-15-20 defa vurdum beni Destere durdurdu ona baktim sonrada kralicenin yerine baktim yoktu ne yani kralice kacmismiydi ? Bunlari düşünerek Destereye sarildim ve agladim agladim agladim...

Günümüz - Desterenin Agzindan---

"Abi bi ekmek daha " dedi kücuk çocuk bende ona bir ekmek verdim ve para dahil almadan evine gonderdim sıra daha coktu ama ekmegim yoktu eh Istanbulun meshur Fırın olmakta boyle bisey
"Arkadaslar ekmegim kalmadi isterseniz biraz bekleyin firinda ekmeklerim vardi onlari alip geleyim"
der demez musteriler ayaklandi bagirdilar cagirdilar bende onlari ciddiye almadim ve iceriye gectim ve firina dogru yürüdum firini actim ekmeklerim olmuslar onlari almaya karar verdim fırından ve ekmek alma aracini firina soktum soktugum anda biri kafama sert bir seyle vurdu ve yere yığılıverdim. ..
Sonra dumanla beraber uyandim firinim yaniyordu ama kim yakmak istedi benim firinimi kim diye dusunerek firindan cikmaya calistim ama burada kapana kisilmistim her yer cayir cayir yaniyordu Ölmek istemiyordum. "ÖLMEK ISTEMIYORUM ALLAHIM YARDIM ET " diye Allaha yalvardim ve o anda odanin derinliklerinde ısık cakti ama ne ışık aşırı büyük biseydi.Oraya dogru yurudum ve Muhtesem Yuzyil kostumu giymis bi adamla karsilastim bana yaklasti "Prensim benim yanima yaklasinda kurtariyim sizi buradan hadi elimi tutun "
Prensim mi noluyoruz lan diye dusundum ama baska sansim olmadigi icin adamin elini tuttum
"Gozlerinizi kapatin prensim" dedi bende kapattim sonra bir yerden soguk hava dalgasi geldi ama asiri soguktu
"Gozlerinizi acin prensim " dedi ve gozlerimi actim Aman tanrim 3 katli super bir villanin önünde duruyordum .Biraz sonra iceriden cok guzel bir bayan cıkti tamam firinimin arka odasinda bir sürü kizla beraber olmus olabilirim ama bu kız gercekten cok guzeldi.Sonra yanimdaki Muhtesem yuzyil kostümlu adam -takma adi MYMAN olsun bence her seferinde bu kadar uzun yazmak cok zor- O seksi kiza dogru yaklasti ve "Prensesim size prensinizi getirdim " dedi beni gösterip .Tabi once kizla bakakaldik birbirimize sonra da gülduk ama MYMAN ikimizin dügün fotografini gosterince sok oldum ve bayildim @Çiğdem- de bayilmisti...

FAtmanin Agzindan ::

4. Bolumu sonra okurum uykum geldi dusuncesiyle yattim ve uyudum.

kötü olaylar olmuşş 😱
😱😱
😱😱
😱
odunla canını okumuşum ohhh olsun

güzel bölüm olmuş ama vampir sırllarınıda merak ediyoruz olaylar çok kaırşmıştı orda 🙂
🙂

Yinemi mention gelmedi

8. Bolum cuma veya cumartesi veyq pazar Allah izin verirse @gözlemci yani Enis kotu kalpli biri watpadde yayinladigimda Enis Cigdeme asik olacak diyolardi 2. Bolumde bakalim

bana bildirim falan gelmiyor vlla @mrt-06 geliyor bana diyor ama bana gelmiyor 🙂
🙂
Acaba digerlerine gittimi banada bildirimler gelmiyor sans eseri goruyorum alintiladigini beni.Insallah digerlerine gitmistir biz yinede bu konuyu online yapalim nolur nolmaz Enis Cigdeme tecavuz etti ya
o sahneyi yazarken cok duygulandim

@cookies yayın yasağı yiyeceksin bu gidişle yukarda RTÜRK vAR
Nedenki ? 2 bolum haftada iste sana etiket geldimi

Acaba digerlerine gittimi banada bildirimler gelmiyor sans eseri goruyorum alintiladigini beni.Insallah digerlerine gitmistir biz yinede bu konuyu online yapalim nolur nolmaz Enis Cigdeme tecavuz etti ya
o sahneyi yazarken cok duygulandim
en azından kafasını parçaladım odunla

en azından kafasını parçaladım odunla
Evet iyi oldu valla modern hayatta kralice kim sence yani senin neyin oluyor ?
ETİKETLEDİĞİN Spoiler içinde yapmadığın için bende senin gibi yapmıştım Yakamoz-Asi tepeden fırladı
ya spoiler yapamiyorum ben valla ya yapinca gitmiyor baskalari yapsin ben beceremiyorum sana geldimi mention

@mrt-06 tesekkurler bunu onersigin icin abone olmakla izlemek ayni seymi?

hayır bendede gitmiyor polat şaşmaz mentionları ozan engellemiş diye yani herkesin senaryo bölümünü izlemeye alması lazım gitmiyor hiç

modern hayatta kaynanam olmasa bari hahah

birtek bana gelmedi ozaman ozaman bu bana karşı yapılmış bir operasyon
cnm senin senaryonda bana gelmiyordu yanı bu bildirim olayları çok karışık bazen geliyor bazen gelmiyor çözüm bulunamadı gitti 🙂
🙂

o şekilde geliyormuş yanı banada geldi 🙂
🙂
O zman hep oyle yaparim diğerleri nede gelmisse

birtek bana gelmedi ozaman ozaman bu bana karşı yapılmış bir operasyon
Olabilir...
@cookies eline sağlık bu arada güzel olmuş bu bölümde
Tesekkurler begendigin icin etiket geldimi ?

Okusana bu bolumu yine kotumu