Vampir Sırları 7.Bölüm

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
19,180
Puanı
1,060
Vampir Sirlari 7. Bölum

Fatmanin Agzindan::

Evin kapisinin kırılma sesiyle kitabı okumayi biraktim ve camdan baktim.Can bir adami bicakliyor ohaa peki kapidakiler kim ? Bilemiyorum.Odamin tutkuaz renkli mdf kapisini sessizce açtım ve aşağıya indim.Cenk, Bahar ve Atacan amca insanlarin boyunlarini ısırıyolardi evin hizmetkarlari ve annemse bayilmisti ama simdi bunlarla ugrasamam benim disariya cikmam lazim diye düşünüp evden çıktım.Ben çıkarken Çiğdem de yanimdan geldi Allahim hic sevmiyorum ben bu kızı
Disariya çıktık ve Enveri yere yığılmis olarak bulduk Cigdem hemen onun yanina kostu bense Canı aramaya basladim ama hicbir yerde bulamadim en son olarak evin yanindaki koruluğa gittim bu koruluğa oldum olasi ısınamadim bide cok korkunc duruyor.Korkulukta Can diye bagirarak ilerledim biraz gidince bir adam gördum simsiyah giyinmisti ve arkasi dönüktü Ben onu ilk badta Can sandim ve yanina dogru yaklastim.Ama sonra yüzünü bana döndu ve oda bana yaklasti bu Can degildi peki kimdi ?
"Sen Fatma olmalisin merhaba ben Emre "
"Merhaba " dedim korkarak adam bana iyice yaklasti icime gireydi bide .
"Seni lanetliyorum Bir yıl içerisinde Vampir olacaksin ve seni en sevdigin kisi dönüsturecek " dedi ve birden ortadan yok oldu.
O zaman vampir diye bir sey gercekten vardi ve Bahar Cenk ve Atacanda vampirdi o zaman cünku az önce o haydutlarin boyunlarini ısıriyorlardi. 😱 oha yani dedim ve oracikta bayildim .....
Cenkin Agzindan::

Fatma bizi boyle görmustu aman Tanrim ya baskalarinada soylerse diye düsündüm. Hemen evden çiktim ve Fatmayi aramaya basladim.Bahcede Cigdemi gördum bir çocuğu besliyordu.Çigdem neden besliyoduki simdi bu çocuğu aman neyse banane ona sorayim bakiyim Fatmayi görmüş mü diye düşündüm ve Cigdemin yanina gittim.Cigdem beni görunce bana sarildi bende karsilik verdim sonra Fatmanin Nerede oldugunu sordum önce biraz tersledi ama sonra evin yanindaki perili olduguna inanilan korkulugu gösterdi bende Cigdeme tesekkur edip koruluga girdim...

Fatmanin Agzindan

Cigdemin programini izliyorum ne ara program yapti diye sormayin bilemiyorum ama yapmaya baslamis adida Çiğdem ve Parlak Oglanlari.Neden bunu izliyorum bilmiyorum o yuzden kanali degistirmeye calistim olmadi kumanda bozuk galiba tvnin yanina gitmeyede üseniyorum bu program açık kalsin bare. En son Cenklerin vampir oldugunu ögrenmistim ne ara tv izlemeye basladim ?
Neyse programi izliyim bare diye düsunup izlemeye basladim.Cigdem kırmızı bir gece elbisesiyle sunuyordu programi Ekrana dogru yaklasti yaklasti ve "Bu geceki tek konugumuz Vampir olan Cenk..." diye bagirdi demek gercekmis demek vampirlermis diye düşündüm. Sonra Cenk stüdyoya girdi takim elbise giymisti bembeyazdi... cenk ve takim elbise düsünebiliyomusunuz aşırı seksi....
Cenk studyodakilere selam verdi.Cigdemle biraz konustular sonra Cenk Cigdemin dudaklarina yapisti ben şok oldum zaten vampir oldugunu yeni hazmederken bide Çiğdem i öptu birden izleniyomus hissine kapildim ve arkami dönunce Selimi gördum aşırı tatli ve seksi duruyordu ağlarken. Cigdemi seviyordu o yuzden agliyordu heralde neyse onu yanima çağırdim kafasini okşadim ve dizlerime yatirdim sonra bana "Artik Cigdemi sevmiyorum ben seni seviyorum" dedi ve beni öptü bende nedendir bilmiyorum karşılık verdim tişörtünü çikardim ve karin kaslariyla oyunlar oynadim sonra oda beni tamamen soydu bende onu soydum birlikte olmaya basladik ama o sirada tvden ses geldi "Siradaki kurbanim sensin Fatma anladinmi siradaki kurban sensin " dedi bu ses Cenk in sesiydi ben bu sözleri duyduktan sonra Selimin üzerine yığılıverdim..

Uyandigimda pardon ben uyumusmuydum hepsi ruyamiydi ?! Cenk yanima geldi ve bana sarildi bana "Tvdede dedigim gibi siradaki sendin ve siran geldi diyip boynuma dislerini gecirdi.Sonra yeniden uyandim noluyoruz yahu bu ne boyle ?! Uyandigimda evde yatiyordum yanimdada Cenk oturmus beni izliyodu benim bu sahneyi ruyami degilmi diye test etmem gerektiginden kendime tokat attim acıdı demekki gercekmis Cenkte bana gülmeye basladi neymis efendim ben delimiymisimde kendimi niye tokatliyormusum sananeeğğ diye icimden gecirdim ve ona rüyalarimin hepsini anlattim sonra o bana yaklasti gözlerini gözlerime yaklastirdi ve "Bugün görduklerini unut ben vampir degilim ailem vampir degil " dedi bende robotik bir bicimde "Sen vampir degilsin ailen vampir degil her seyi unutuyorum " dedim sonra bayildim.Yine gözlerimi actigimda basima agrilar saplaniyordu yanimda Cenk oturuyordu bana "Nasilsin Fatma ? " diye sordu ben iyiydim de Can ve Enver napti acaba ? Can kactida nereye ? Enver yasiyormu ? Offf bide bugün yanima gelen yasli adamda var bana 1 yıl sonra sevdigim biri tarafindan vampire dönusturulecegimi soylemisti ruya olabilir diye dusundum. "Iyiyim asil sen nasilsin Enver nasil Canı buldunuzmu ? " diye sordum.
O da "Enver yasiyor su anda misafir odasinda uyuyor.Canı da bulamadik kacti it oglu it. " dedi.
Sonra " Vampirlere inaniyormusun Fatma" diye sordu.Bende bu soruya önce sasirdim sonrada "Inanmiyorum" dedim O da "Iyi o zaman sana iyi geceler " diyip odamdan çıkti.

SELIMIN AGZINDAN::::

Bu adam kim bilmiyorum ama cok tehlikeli yarin beni öldurecegini söyledi....

Yorumlariniz bekleniyor

@pompy sen begendinmi

Duygular eksik geldi bana. İlk bölümde kitap okurken kapı kırılma sesi geliyor hic tepki vermeden camdan bakıyor. Camdan neden bakıyor kapıya baksa ya)) çiğdem fatmaya sarılıyor normalde çiğdem fatmayi sevmiyor sarılırken istemeye istemeye sarildim içim kotu oldu diyebilirdi.

İkinci eksiklik tasvirler eksik

Bunlar olmayınca hikayenin içme giremiyoruz üstüne herkesin ağzından anlatman hikayeyi iyice boluyor. Bunlar ilk bölümden beri pek değişmedi üstüne dusmuyorsun bunların sanırım)))

Haklisin sen.Tasvirleri eksik yapiyorum ama tasvirleri uzatirsam forumdakiler okumaz Duygularin eksikligini duzeltmeye calisacagim.Ama simdi boyle dusun :Selimin agzindan yazacagim Elifin agzindan degil Elif orada yok cunku
Dikkate almaya calisacagim

Turk kültürünü kökünden Bulmussun
Tesekkurler

aaaaa çiğdem ve parlak oğlanlar programmı var

selim emrenin elindeyken ben cenkle neler yapıyorum öyle aslında selimi çok emrak ediyordum emreye karşı napıcağımı ama onalrdan çok bilgi verilmedi haftaya kaldı yine

Bu arada etiket geldi dimi sana ?
Evet oyle bi program var iste ruyasinda gordu

Cenkle bisey yapmiyosun yalnizca sariliyosun yani ruyadada opusuyosun

Evet Selim bi kurtulsun bakalim Ikisi arasindaki tercihini yapacaksin

Bu arada etiket geldi dimi sana ?
Evet oyle bi program var iste ruyasinda gordu

Cenkle bisey yapmiyosun yalnizca sariliyosun yani ruyadada opusuyosun

Evet Selim bi kurtulsun bakalim Ikisi arasindaki tercihini yapacaksin
evet geldi cnm selim ve emre daha heyecanlı yapıcak konuyu emreyle olan kavgalarımı braz koy diziye hareket kazansın dizi

evet geldi cnm selim ve emre daha heyecanlı yapıcak konuyu emreyle olan kavgalarımı braz koy diziye hareket kazansın dizi

Valla sen emreyi fazla tanimiyosun bide o senden 25 yas falan buyuk.bi aonraki bolumde selim kacmaya calisacak bakalim neler olacak.
Kavgalarinizi yazarim ama daha dogru durust karsilasmadiniz bile @xemrexxx gizli basrol herseyi kendisi yonetiyor

Valla sen emreyi fazla tanimiyosun bide o senden 25 yas falan buyuk.bi aonraki bolumde selim kacmaya calisacak bakalim neler olacak.
Kavgalarinizi yazarim ama daha dogru durust karsilasmadiniz bile @xemrexxx gizli basrol herseyi kendisi yonetiyor
ben daha enverle baş edemiyordum birde emre çıktı basıma ikisninde saçını basını yolucam ikisinide dövücem

@cookies enveri nerde kurtarıyorum öyle birşey okumadım ben gözümdenmi kaçtı acaba

eğer ben olsam enverle aramı iyi tutar onu tarafıma çekerdim emreye karşı büyük koz olurdu elimde enver
Belkide oyle yaparsin @EnveR adamlarini seferber ederse bide enver koken vampir ya iste o hemen bukur belki Selimi bulursan artik sonsuza dek meecimegi firina verirsiniz ikinizde vampirsiniz yorulma yok bisey yok

Hem @EnveR Bahara asik olacak artik

Belkide oyle yaparsin @EnveR adamlarini seferber ederse bide enver koken vampir ya iste o hemen bukur belki Selimi bulursan artik sonsuza dek meecimegi firina verirsiniz ikinizde vampirsiniz yorulma yok bisey yok

Hem @EnveR Bahara asik olacak artik
hahah enver hayatını bana borclu emreye akrşı enverle işş birliği yapmak istiyorum yapabiliceğim en mantıklı şeyy olur 🙂
🙂🙂
🙂

hahah enver hayatını bana borclu emreye akrşı enverle işş birliği yapmak istiyorum yapabiliceğim en mantıklı şeyy olur 🙂
🙂🙂
🙂
Elbette ama Enver senden yarim saat isteyebilir birlikte olmak icin bakalim selim icin enverle olacakmisin