Valide Sultan’dan Beren Saat’e Onay

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,466
Puanı
1,060
Haziran Gecesi,Aşk-ı Memnu ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerdeki unutulmaz rolleriyle adını tv dünyasına altın harflerle yazdıran Nebahat Çehre gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Televizyonu bıraktığı iddiasının doğruı olmadığını ancak iyi bir iş gelmezse ekranda olmayacağını söyleyen Çehre, Kösem Sultan rolünü kapan Beren Saat için ise;
“Beren'in bakışlarının derinliği yeter. Ayrıca evlilik ona ayrı bir hava kattı. Bu projenin de Muhteşem Yüzyıl kadar iz bırakacağını düşünüyorum”
@xemrexxx @Nisa @vadikızı @gizem ak @MelankoliK @Bully @denizz19 @sokak sanati @mrt-06
@yatutarsa @Aserat @cookies

Dedi yi ekle bari sona

Bakalim valide hangi diziyle dönecek

Dönsün artik

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Helal olsun Valide Sultan'a.

Muhteşem Yüzyıl'ı geçecez inşallah.

Dedi yi ekle bari sona

Bakalim valide hangi diziyle dönecek

Dönsün artik

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
okadar ufak ayrıntıdan birşey olmaz akdının açıklamasını olduğu gibi koydum işte

Valide Sultan Tuba'yı en büyük rakibiyle vurmuş bu sefer.

kendisi o tarz basitliklerin içine girecek biri değil sonuçta 100 küsür filmi 6 dizisi onlarca ödülü olan 70inde bile başrol olabilen bir şahıs
Bana çok gönderme içeren bir açıklama gibi geldi. Ayrıca durup dururken bu Beren sevgisi nerden fışkırdı bu kadında.

Bana çok gönderme içeren bir açıklama gibi geldi. Ayrıca durup dururken bu Beren sevgisi nerden fışkırdı bu kadında.
ayoll kim kösem sultan olsa aynı yorumu yapıcaktı sadece beren yerine baka isim söylicekti yine bakısları yeter falan aynı hikayeyi analtıcaktı

kendisi her zaman bereni över bilmiyor musun

ayoll kim kösem sultan olsa aynı yorumu yapıcaktı sadece beren yerine baka isim söylicekti yine bakısları yeter falan aynı hikayeyi analtıcaktı
sen sus bacaklarını kırarım senin
biraz haber ara sen

Benim anlamadığım kendisinde mimik yok bu bakışlar falan yorum yapması çok komik geldi bana.

Valide Sultan'ım doğruları söylemiş.

Beren'ime çok yakışacaktır rol.