Aynen.😱
oradaki rolü tam kendine uygundu
Gece kalkıp tekrarlarına arada bakıyorum efsanenin.
Aynen.😱
oradaki rolü tam kendine uygundu
O zaman Kurt Seyit ve Şura'da ergen dizisi o mantıkla bakarsak onun da başrolü yakışıklı.ergen kızlar seviyor diye başrole koyuyorlar, yoksa onun başrle çıkması için daha bir 100 fırın ekmek yemesi lazım
Aynen.Şivede tam oturmuştu ağzına,komedisi olan bu tür dizilerde oynayabilir.Bu kız Elveda Rumeli'de iyi canlandırıyordu rolünü.
O zaman Kurt Seyit ve Şura'da ergen dizisi o mantıkla bakarsak onun da başrolü yakışıklı.
ayol bence bu söylentiyi çıkaranlar senin gibi kızlarayol haber doğru olsa ne olucak kim karşı çıkabilirki bu açıklamaya bunun gibiler nasıl oyuncu olmayı başarıyor çok düşünmesi gereken bir soru aslında
aynen sen sülümanı çiğdem berrakı kötüler durur artıkaynençekemiyorlar kızı kıskançlıktan ne yapacaklarını şaşırmışlar
aynençekemiyorlar kızı kıskançlıktan ne yapacaklarını şaşırmışlar
hayır hiçte bile bunun neresini kıskanıcam ozaman sizlerde benim beğendiğim oyuncuları sevmiyorsunuz sizdemi kıskanmış oluyorsunuzaynen sen sülümanı çiğdem berrakı kötüler durur artıkaha bir orta yönünüz daha
hangileri misalhayır hiçte bile bunun neresini kıskanıcam ozaman sizlerde benim beğendiğim oyuncuları sevmiyorsunuz sizdemi kıskanmış oluyorsunuz
işte ben kimi beğeniyorsam jensen ackles, joseph morgan, Ian somerhalder ve buna benzer kim varsa hemen laf atıyorsunuz adamcağızlarahangileri misal
joseph ile ian @destere gibi parlakların peşindeişte ben kimi beğeniyorsam jensen ackles, joseph morgan, Ian somerhalder ve buna benzer kim varsa hemen laf atıyorsunuz adamcağızlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?