Aynen.😱
oradaki rolü tam kendine uygundu![]()
Gece kalkıp tekrarlarına arada bakıyorum efsanenin.
Aynen.😱
oradaki rolü tam kendine uygundu![]()
O zaman Kurt Seyit ve Şura'da ergen dizisi o mantıkla bakarsak onun da başrolü yakışıklı.ergen kızlar seviyor diye başrole koyuyorlar, yoksa onun başrle çıkması için daha bir 100 fırın ekmek yemesi lazım![]()
Aynen.Şivede tam oturmuştu ağzına,komedisi olan bu tür dizilerde oynayabilir.Bu kız Elveda Rumeli'de iyi canlandırıyordu rolünü.![]()
O zaman Kurt Seyit ve Şura'da ergen dizisi o mantıkla bakarsak onun da başrolü yakışıklı.![]()
ayol bence bu söylentiyi çıkaranlar senin gibi kızlarayol haber doğru olsa ne olucak kim karşı çıkabilirki bu açıklamaya bunun gibiler nasıl oyuncu olmayı başarıyor çok düşünmesi gereken bir soru aslında![]()
aynen sen sülümanı çiğdem berrakı kötüler durur artıkaynençekemiyorlar kızı kıskançlıktan ne yapacaklarını şaşırmışlar
![]()
aynençekemiyorlar kızı kıskançlıktan ne yapacaklarını şaşırmışlar
![]()
hayır hiçte bile bunun neresini kıskanıcam ozaman sizlerde benim beğendiğim oyuncuları sevmiyorsunuz sizdemi kıskanmış oluyorsunuzaynen sen sülümanı çiğdem berrakı kötüler durur artıkaha bir orta yönünüz daha
![]()
hangileri misalhayır hiçte bile bunun neresini kıskanıcam ozaman sizlerde benim beğendiğim oyuncuları sevmiyorsunuz sizdemi kıskanmış oluyorsunuz![]()
işte ben kimi beğeniyorsam jensen ackles, joseph morgan, Ian somerhalder ve buna benzer kim varsa hemen laf atıyorsunuz adamcağızlarahangileri misal![]()
joseph ile ian @destere gibi parlakların peşindeişte ben kimi beğeniyorsam jensen ackles, joseph morgan, Ian somerhalder ve buna benzer kim varsa hemen laf atıyorsunuz adamcağızlara![]()