Posta Gazetesi'nden Mesut Yar bugünkü köşesine Muhteşem Yüzyıl'ı taşımış.
Dizideki sürekli hale gelen oyuncu eklemelerinin kafa karıştırdığından dert yanmış.Ayrıca Vahide Gördüm'ün kendine özgü bir Hürrem yaratamadığını da eklemiş.
@mrt-06 @yatutarsa @Almila @Forumdash @denizz19 @EveN @dizi kolik @sokak sanati @Fks14
Dizideki sürekli hale gelen oyuncu eklemelerinin kafa karıştırdığından dert yanmış.Ayrıca Vahide Gördüm'ün kendine özgü bir Hürrem yaratamadığını da eklemiş.
Yönetmen baskısı mıdır?
“Muhteşem Yüzyıl”da (Star TV) ciddi bir kalabalık var. Hakikaten kimin kim olduğu meselesinde ipin ucunu kaçırdım. Diziyi iki kişilik bir ekiple izliyor hale geldik. Ben “bu kimdi?” diye soruyorum, oğlum “öbürünün bilmem nesi” diyerek yanıtlıyor... TV izleyicisinin hafıza oyunlarıyla çok işi olmaz. Hele ki bahsettiğimiz bir diziyse. Neyse, elbette “anlatıcının” bir bildiği vardır... O değil de şu Hürrem Sultan karşılaştırmasıyla yıpranan Vahide Perçin ustamıza bir küçük tavsiyede bulunmak isterim... Başka dizilerden oyunculuğunu iyi bildiğim Vahide Hanım sanırım yönetmen dayatmasıyla rol profilini oluşturmuş. Hal böyle olunca mimikleri, bakışları ve konuşma tarzı ister istemez selefini hatırlatıyor... Oysa isteseydi çok daha özgün bir profil çıkarıp, tüm bu konuşulanları derdest edebilirdi. O istedi de yönetmenler mi hayır dedi; bilemiyorum artık?
@mrt-06 @yatutarsa @Almila @Forumdash @denizz19 @EveN @dizi kolik @sokak sanati @Fks14