Vahide Gördüm Boşanıyor!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,584
Puanı
1,060
Ünlü çift Vahide - Altan Gördüm çifti ayrılma kararı aldı!

Ünlü çift, 24 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldı. Ayrılma kararını basın açıklamasıyla duyurdular.

İşte o açıklama:

"Karşılıklı anlaşarak evliliğimizi sonlandırma kararı almış bulunuyoruz. Bundan sonra kızımızın da içinde bulunduğu bu ilişki, karşılıklı dostluk ve saygı içerisinde devam edecektir. Sanat alanında yaptığımız ortak üretimlerde bundan sonra da birlikte yol almayı sürdüreceğiz. Siz değerli basın mensuplarından da bundan sonraki hukuki süreçte özel yaşamımıza saygı göstermenizi önemle rica ediyoruz"

Mutlu bir evlilikleri vardı, bitmesini istemezdim. Uzun yıllardır evliliği bitirmeleri çok üzücü. Hayırlısı olsun.

Cok yakısıyorlardı birbirine, kendi hayatlarında başarılar dilerım..

Vahide Gördüm Boşanıyor !

Tvem de yayınlanan magazin dünyası programında Kısa süre önce kansere yakalanan Vahide gördümün eşi tarafından aldatıldığını öne sürüldü. ve boşanacakalarını öne sürüldü.

Bencede aldatma vardır.adam antropoz döneminde kadın hasta.kaçınılmaz son Akin iyi gunde kötu gunde verdiğiniz sözün değerini bitirmişler.yazık koskoca ceyrek asır gumuş yıl bi çırpıda bitti.

buyuk ihtimalle cok daha once bitmiş bir evlilikti ama vahide gordumun gecirdigi rahatsızlık sonucu altan beyin alıcagı tepkileri gerceklestirmemek adına bekletilmis bir karardı diye dusunuyorum