@destere boyun posun devrilmesin gelip selam versene baldızına sırf seni görmek için geldi amerikalardan
Ay bu enişte biraz geç mi anlıyor neAsilzade ailemize yakışmış mı hiç@xemrexx bacım hadi ben yoktum sen nasıl aldın bunu damat diye
Hahahahaha gel de 2 hasbihal edelim azizim onun bunun konusu mu var tüm konular hepimizinetiketlenmediğim konuya girmem proğram sunucusu art niyetli ve pis biri) ona katkı sağlayacağıma gider göldeki ördekleri seyrederim daha iyi
rutine bağladığım söyleniyor eskisi kadar gülemiyoruz diyor ahaliHahahahaha gel de 2 hasbihal edelim azizim onun bunun konusu mu var tüm konular hepimizin
@Çiğdem- çok bahsederdi senden de ben gittikten sonra gelmişsin ilk mesajdan aldığım kadarıyla ince bir mizah anlayışınız var
rutine bağladığım söyleniyor eskisi kadar gülemiyoruz diyor ahali)
@destere alçak gönüllük yapıyor yoksa forumun Tolga ÇeviğidirHahahahaha gel de 2 hasbihal edelim azizim onun bunun konusu mu var tüm konular hepimizin
@Çiğdem- çok bahsederdi senden de ben gittikten sonra gelmişsin ilk mesajdan aldığım kadarıyla ince bir mizah anlayışınız var
Buradaki ahali birçok şey diyor sen kulak asmarutine bağladığım söyleniyor eskisi kadar gülemiyoruz diyor ahali)
İyi bakalım zamanla tanırız@destere alçak gönüllük yapıyor yoksa forumun Tolga Çeviğidir
Sen dönüş yaptınmı foruma yine gidecemi
aynen tüm dedikoducular buraya birikmişBuradaki ahali birçok şey diyor sen kulak asma
İyi bakalım zamanla tanırız
Yok kız 1 ay çok aktif olamayacağım sadece yoksa hep buradayım artık
hogatham yine beni övüyor sanırım başımıza taş yağacak@destere alçak gönüllük yapıyor yoksa forumun Tolga Çeviğidir
Sen dönüş yaptınmı foruma yine gidecemi
Yaz o zaman beni, destek olalım.Sağol canısıKatılımını istiyorum
Süper valla5 kişi bulsak şimdilik yeter
Senin de katılımını bekliyoruz
Aynen ama senden de başka konuda yardım alacağım
O Parlak Takımıydı bunda parlak olmayanlarda takım kurabilir
Şimdilik kanal bulamadım@Aserat isterse çalışabiliriz onunla
Kendine güvenen herkesi bekliyoruz
Bir yarışma daha çıkarıcağım şimdi dur hele az kaldı
İnanabilirsin benim hakkımda söylenenlereaynen tüm dedikoducular buraya birikmiş
senin hakkındada çeşit çeşit dedikodular yapanlar var ama ben hiçbirine inanmıyorum)
hogatham yine beni övüyor sanırım başımıza taş yağacakbana sapık demeden cümleyi tamamlamayı başarmış
Seni de alalım @destere hem bu programda birbirinden güzel rus irinalaretiketlenmediğim konuya girmem proğram sunucusu art niyetli ve pis biri) ona katkı sağlayacağıma gider göldeki ördekleri seyrederim daha iyi
Teşekkür ediyorum :hayırlı olsun yarışma
Bu Şarkı Favorim'i isterdim ama bunu kaptırmayayım bari. Ama reyting açısından hedefi yüksek tutman lazım.Sağol canısıKatılımını istiyorum
Süper valla5 kişi bulsak şimdilik yeter
Senin de katılımını bekliyoruz
Aynen ama senden de başka konuda yardım alacağım
O Parlak Takımıydı bunda parlak olmayanlarda takım kurabilir
Şimdilik kanal bulamadım@Aserat isterse çalışabiliriz onunla
Kendine güvenen herkesi bekliyoruz
Bir yarışma daha çıkarıcağım şimdi dur hele az kaldı
aynen tüm dedikoducular buraya birikmiş
senin hakkındada çeşit çeşit dedikodular yapanlar var ama ben hiçbirine inanmıyorum)
hogatham yine beni övüyor sanırım başımıza taş yağacakbana sapık demeden cümleyi tamamlamayı başarmış
Hhahah aa sapık olduğunu biliyor ayoll onu seni tanıtırkan demiştimİnanabilirsin benim hakkımda söylenenlere
birşeyi kırk kez söylersen gerçek olur derlerHhahah aa sapık olduğunu biliyor ayoll onu seni tanıtırkan demiştim
Şimdilik 5 kişide yeter ama tabiki daha iyisi olsa fena olmazBu Şarkı Favorim'i isterdim ama bunu kaptırmayayım bari. Ama reyting açısından hedefi yüksek tutman lazım.
Ama sen pis değil sempatik sapıksınbirşeyi kırk kez söylersen gerçek olur derlersende o kadar çok söyledinki insanın sapık olası geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?