yok daha neler tabiki yanlış anlamadim sakaydi o be ve @Bully de anladi zaten şakayaaa kopardınn birlikte geçirmiştik nasıl bir yorumdur açıklama yapmasan nereye gidicek konu
ikimzde aynı düşünmüşüz kızz
yok daha neler tabiki yanlış anlamadim sakaydi o be ve @Bully de anladi zaten şakayaaa kopardınn birlikte geçirmiştik nasıl bir yorumdur açıklama yapmasan nereye gidicek konu
ikimzde aynı düşünmüşüz kızz
O kız tek başına bir anlamı olmadan kalır onu var eden kişiler forumdaki birkaç kişi. Onların pohpohlaması sayesinde ayakta eski geldiği forumdan kovulmuş zaten ya da kesin istifa etmiştirOhaaaaa. Resmen Çiğdem'i doğradın.
Bazı ciddi olunması gereken konular vardır ve o soruyu burada sormam lazımdı.
Ohaaaaa. Resmen Çiğdem'i doğradın.
Bazı ciddi olunması gereken konular vardır ve o soruyu burada sormam lazımdı.
Bunlar çok iddialı ve skandal sözler.O kız tek başına bir anlamı olmadan kalır onu var eden kişiler forumdaki birkaç kişi. Onların pohpohlaması sayesinde ayakta eski geldiği forumdan kovulmuş zaten ya da kesin istifa etmiştir
yok daha neler tabiki yanlış anlamadim sakaydi o be ve @Bully de anladi zaten şaka
Skandal yaratmayı severim ama gerçekler bunlarBunlar çok iddialı ve skandal sözler.
Skandal yaratmayı severim ama gerçekler bunlar
dinle kadar hediye ettikteyze diye şarkısı varmıydı kızz
dinle kadar hediye ettik
herkese hitaben bir şarkımız var işte ayoll bundan sonra senin şarkın bukız bu nasıl şarkı böylee nerdeyse mustinin en kötü şarkısı ama sözleri güzelmiş
herkese hitaben bir şarkımız var işte ayoll bundan sonra senin şarkın bu
Ah be teyze teyze
Bu işler böyle miydi sizin nesilde
Yoksa ben mi
Yanlış zamanda oldum
Büyük resmi hemen çizmişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?