Vadi Yine Yaptı Yapacağını

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Bugüne kadar birçok olayı önceden bilmesiyle meşhur efsane dizi kurtlar vadisi yine yaptı yapacağını ve bunun ne ilk ne de son olacağını gösterdi.Vadinin 185. bölümünde konsey başkanı Sencer Özbekistanlı bir yetkili ile yaptığı görüşmede bazı istekler karşısında Türkiye'de bulunan Özbek muhalifleri teslim etmişti.

Dizide gerçekleşen, Türkiye'de yaşayan Özbekistan muhaliflerinin Özbekistana teslim edilmesinin gerçekte yaşandığı ortaya çıktı.Efsane dizi neden efsane olarak gösterildiğini kanıtlamaya deva edeceğe benziyor.

Gecen Sezon TNT'de, Polat örgüt ile masayi oturulmasi lazim demisti, aynisi suan oluyor.. 2-3 sezon önce Feller, Imrali icin, ona söz verdik birkere, onu yerinden cikartacagiz.. Ve suan ki gelismleri bunlari dogruluyor..

Iste Kurtlar Vadisi'ni bu yüzden seviyoruz... Senaristler elleri öpülecek insalar.. Pana Film aslinda Dizi cekmiyor, Türkiye icin cok büyük birsey yapiyor, "Diz" cercevesinde..

Ben Kurtlar Vadisi Pusu izlemiyorum @takas :)

Kurtlar Vadisi ile insallah daha nice yillara.. Bu Yapimi anlatmak icin sözler yetersiz kaliyor gercekten.. Gercekten Helal Olsun tüm ekibe..

vadi rakipsiz efsane efsanedir
başkak onudan kopyaladım fks14 illa izlemen gerekmez bu büyük efsanenin rekorlarına şahit olmak herkesin görevi ömrü hayatınızda bu kadar büyük dizi göremezsiniz daha kötü mü yaptık sanki :D