Vadi Rekora Koşuyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vadi farkı de geç
fazla zorlama

my nin 3.sezonu bulamadım mynette bulursan link at takas

orda vardır ara işte ödev yapıyom ben
öbgzk nin fragmanı 1.000 zor izlenmiş hahahha
vadi 500 e katlamış perşembeye kadar 700 e falan katlar

orda vardır ara işte ödev yapıyom ben
öbgzk nin fragmanı 1.000 zor izlenmiş hahahha
vadi 500 e katlamış perşembeye kadar 700 e falan katlar
bulamadım ama arıcam eğer sadece fragmanlar varsartık karşılaştırmak için mynet de kullanamıcan

bölüm yoksa fragman var ne alaka ben my yi rakip görmüyorum vadinin internette rakibi yok bu açık ve net

tabi cnm internetin 1 numarası youtube de adı yok vadinin behzat bile fark atıyor

youtube da pana sildiriyo videoları mematinin 3.5 milyonu aşan türküsünü bile silmişler bu şehir girdap gülüm

bnm problemim değil para için sildiriyosa videoları nette ilk 10 a zor girmeyi kabul ediyor demektir
neyse iyi geceler

yav tamam deyip geçecem kendininde bildiği bişeyi laf olsun diye söylüyon vadinin izlenilmesi rakamları ortada fazla da söze gerek yok iyi geceler

kurtlar vadisinde bu sahneler yeni bir rekor kırdı

atv de ekrana gelen ve 3 gün önce dönmeye başılayan kurtlar vadi pusu nun yeni bölüm fragmanı büyük ilgi gördü tanıtımın kendi intersitesinde 2.005.000 kişiye ulaştı. diğer tüm portallarla birlikte toplam 3.000.000 kişiye yakın kişinin tıkladığı tanıtıma Polat Alemdar'ın veda konuşması da

mgasını vuruyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Of coştuk iyice

Fragman yine patlamis.. Persembeyi titretecek bir bölüm geliyor!

Polat alemdar'in vedasi olay oldu. Son bÖlÜm yayina gİrmeden İnternetİ sarsti

MEDYATAVA-Kurtlar Vadisi Pusu'nun 171. bölümü yayına girmeden, fragmanıyla interneti salladı.

atv'de ekrana gelen ve üç gün önce dönmeye başlayan Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölüm fragmanı büyük ilgi gördü.
Tanıtımın kendi internet sitesinde izlenme rakamı 2.005.000 kişiye ulaştı.
Diğer tüm portallarla birlikte toplam 3.000.000 kişiye yakın kişinin tıkladığı tanıtıma Polat Alemdar'ın veda konuşması damgasını vuruyor.

son izlenme: 2.165.942

Koşu bandında herhalde ne zaman baksam koşuyor