Hey ben actim o konuyuki gayet mantikliydiHangi salçayı seversinizden sonra bu tarz sorulara ihtiyacımız olduğunu anladım.
Hey ben actim o konuyuki gayet mantikliydiHangi salçayı seversinizden sonra bu tarz sorulara ihtiyacımız olduğunu anladım.
Ben mantıksız demedim yalnız yorumuma dikkat et bence. Daha basit bir soruydu senin açtığın ben alengirli soru seviyorum.Hey ben actim o konuyuki gayet mantikliydi
AnladimBen mantıksız demedim yalnız yorumuma dikkat et bence. Daha basit bir soruydu senin açtığın ben alengirli soru seviyorum.
Yanlis anlama hemen kiz konuyu oku onceaaaa töbee töbeeeee 😳😳😳
benn kendi evimde bile şöylee rahatca soyunup dökülemiyorum bizim misafirlerimiz hiç eksik olmuyor gündüz anneminkiler akşam babamınkılar yanı evimde bile rahat olamıyorum 🙂Yanlis anlama hemen kiz konuyu oku once
Soruyu hala okumamışsın belli.benn kendi evimde bile şöylee rahatca soyunup dökülemiyorum bizim misafirlerimiz hiç eksik olmuyor gündüz anneminkiler akşam babamınkılar yanı evimde bile rahat olamıyorum 🙂
🙂
benn kendi evimde bile şöylee rahatca soyunup dökülemiyorum bizim misafirlerimiz hiç eksik olmuyor gündüz anneminkiler akşam babamınkılar yanı evimde bile rahat olamıyorum 🙂
🙂
Soruyu hala okumamışsın belli.
deri soymasınımı diyorsunuz ıyyyyy ne iğrenc şeyy o öyleSen konuyu okudunmu
Uzuldum bu arada sana napiyonuz bu kadar misafiri
Bnmde cildim cok hassas bnde gunese gelemiyorum bnmkide bembeyqs bnde bunu yapmaktan igreniyorumderi soymasınımı diyorsunuz ıyyyyy ne iğrenc şeyy o öyle
zaten benim tenim çok hassas kansızlık olduğu zaten bende belli braz aşırı beyaz tenliyim
öyle aşırı güneşe gelemiyorum hemen kızarıp morarıyor falan öyle tenime zarar vericek sıcakta kalmıyorum olursada öylebirşey deri soymayı falan sevmiyorum ben hatta korkuyorum iğrenc birşey 🙂
🙂
burda suçç @denizz19 da vucut soymak yerine deri soymak deseymişyaaBnmde cildim cok hassas bnde gunese gelemiyorum bnmkide bembeyqs bnde bunu yapmaktan igreniyorum
Bunlar hep hit kazanmak icin yapilmis basliklarburda suçç @denizz19 da vucut soymak yerine deri soymak deseymişyaa
neden hoşlanayım sapık falanmıyım diyorum bende töbee töbee
Orası işin çekici tarafı.burda suçç @denizz19 da vucut soymak yerine deri soymak deseymişyaa
neden hoşlanayım sapık falanmıyım diyorum bende töbee töbee
Konuyu ben açıyorsam her türlü hiti vardır zaten.Bunlar hep hit kazanmak icin yapilmis basliklar
Vayy o kadar iddialiyiz haOrası işin çekici tarafı.
Konuyu ben açıyorsam her türlü hiti vardır zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?