Uzay Yolu TV'de İlk Kez Star TV'de !

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860

Serinin 11. filmi olan Uzay Yolu TV'de ilk kez 04 Aralık 2012 salı 20:00'da Star TV'de .

John Cho ,Ben Cross gibi isimleri bir araya getiren film , Hollywood tarihinin en uzun ömürlü serilerinden biridir.

hayret bi şey ÖZEL

Son düzenleme:
Filmin orijinal adı Star Trek. Çoğu kişiye orijinal adı daha tanıdık gelecektir sanırım.

Serinin 11. filmi ama yeniden başlamış gibi oluyor. Yeni serinin başlangıcı diyebiliriz bu film için.

Filmi izlemiştim açıkçası pek beğenmedim bana hitap eden bir film değil. Yine de TV'de ilk olduğu için iyi izlenir.

Ab grubunda oldukça yüksek oranlar alabileceğini düşünüyorum. Star çok doğru filmler yayınlamaya devam ediyor şimdiye kadar yayınladıklarının hiçbiri hayal kırıklığı yaratmadı nerdeyse .

Bu filmi seri olarak izlemek lazım...BEn hiç izlemedim doğru duzgun gördükçe bakmişimdir ama efsaneleşmiş nasıl olmuşssa artk

Bu filmi seri olarak izlemek lazım...BEn hiç izlemedim doğru duzgun gördükçe bakmişimdir ama efsaneleşmiş nasıl olmuşssa artk

Eski serini izlemeye kalkarsan yanarsın.
Hem dizi olarak var hem film olarak pek çok kez. En iyisi yeni seriye başlamak gibi IMDb'de TOP 250'de sadece bu yeni film var zaten.

Eski serini izlemeye kalkarsan yanarsın.
Hem dizi olarak var hem film olarak pek çok kez. En iyisi yeni seriye başlamak gibi IMDb'de TOP 250'de sadece bu yeni film var zaten.
Eskilerden bağdaştırıcı birşeyler varsa diye..Evet tam bi eziyet olur baştan başlamak ama bi efsane izleyeceksek başta izlemek gerek...Yeni seride eskilerden bişey yoksa bi ara yazın bolukta yi gider herlade efekti mefekti daha iyidir hem

Star bu filmlere verdiği parayı geri alabiliyor mu bilemiyorum ama sıralamalarda hep üstlerde yer alacak işleri seçiyor...

ilgimi çeken bir film olmadığından izlemem büyük ihtimalle.

Serinin 11.filmi nedir ya 11 filmli seri mi olur dizi yapsalarmış.

Star bu filmlere verdiği parayı geri alabiliyor mu bilemiyorum ama sıralamalarda hep üstlerde yer alacak işleri seçiyor...

Çok büyük paralar verdiğini sanmıyorum gişede çok fazla iş yapan filmler değil bildğim kadarıyla seçtiği yabancı filmler.

Serinin 11.filmi nedir ya 11 filmli seri mi olur dizi yapsalarmış.

Dizisi de var zaten.

Dediğim gibi bu yeni serinin ilk filmi. Tıpkı Skyfall nasıl James Bond'un 25.filmi ise bu da onun gibi. Sürekli yeni seriler halinde devam ediyor.