Uzak Şehrin Masalı'nda Kim Kimdir? | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,826
Reaksiyon puanı
57,019
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
E94pGPFWEAUUZS7


Uzak Şehrin Masalı'nda kim kimdir?

Yapımcılığını 25 Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan'ın oturduğu, senaryosunu Can Sinan'ın kaleme aldığı, başrollerini Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Begüm Birgören ve Timur Acar'ın paylaştığı dizinin ilk bölümü pazar akşamı izleyici ile buluşacak.


Uzak-Sehrin-Masali-act-image-dabd0fc6-5eb2-414c-b276-5be598528bc6.jpg

Umay Demirkan - Aslıhan Güner
Adını bir Anadolu Efsanesi olan Umay Ana’dan almıştı… Onun kadar anaçtı. Onun kadar bereketliydi eli. İki çocuk annesiydi Umay. Ve çocukları için yaşar, onlar için nefes alırdı. Oğlu Melik, Williams sendromuna sahipti. Altı yaşındaki bu dünyalar güzeli çocuk hastalığından dolayı hep gülümserdi. Ve kocası Affan’ın zulmünden artık illallah demişti. Ve bir gece evlatlarını kucaklayıp kaçtı Demirkan Konağı’ndan. Doğup büyüdüğü sınır köyüne, bir masaldan çıkmış gibi büyüleyici olan Eskitepe’ye geri döndü. Canını dişine takıp ailesinden kalan mandırayı adam edecek ve çocuklarını pamukların içinde büyütecekti. Eskitepe’de Kürşat’la kesişti yolları. Ve hayatı baştan aşağı değişti…
Uzak-Sehrin-Masali-act-image-ff7624f6-b45d-4018-913f-bbd0f0c1d6f5.jpg

Kürşat Eroğlu - Barış Kılıç
Sanki saklanıyordu hayattan. İçinde biz duymasak da hep Müslüm Baba’dan ağır bir şarkı çalıyordu sanki… Hayat dalaşmıştı onunla, o da hayatla dalaşmıştı. Yıllar önce ağabeyi Tuncel’le birlikte Adana, Ceyhan’dan İstanbul’a göç etmişti. Kirli işlere bulaşan iki kardeş kısa sürede yeraltı dünyasının en korkulan simaları haline gelmişti. Ama her yükselişin bir düşüşü vardı. Karısı ve oğlunun ölümüyle suçlandı Kürşat. Her şeyi geride bırakıp kayıplara karıştı. Yıllarca yurtdışında yaşadı. Ama geçmişi bir karabasan gibi peşini bırakmıyordu. Görülecek bir hesabı vardı. Bir gece Ermenistan sınırından Kars’a yaralı bir halde kaçtı. Kader Umay’ı ve bir meleğe benzeyen Melik’i çıkarttı karşısına. Onlarla yeniden doğdu bu mazisi yaralarla dolu adam.
Uzak-Sehrin-Masali-act-image-bc8785ec-1832-4238-be63-4764c8398dca.jpg

Affan Demirkan - Timur Acar
Affan, Kars’ın en zengin ailelerinden Demirkanların tek oğluydu. Yüreği babasının açtığı yaralarla doluydu. Sevgisiz, boyunduruk altında, ezilerek geçirmişti bütün çocukluğunu. Kumar ve kadınlarda aradı ruhunun kurtuluşunu. Hayatı bitme noktasına gelmişken Umay’a âşık oldu. Melik doğana kadar her şey yolundaydı. Ama özbeöz oğlunun Williams sendromlu olması Affan için onulmaz bir utanç kaynağıydı. Affan da yeniden alkole ve kadınlara düştü. Karısına zulmetmeye başladı. Ta ki Umay konağı terk edip gidene kadar. Onsuz yaşayamayacağını hemen anladı Affan. Karısını geri döndürmek için her yola başvuracaktı. Ama karşısında Kürşat vardı artık.
Uzak-Sehrin-Masali-act-image-79736b68-0ce6-4ee0-b251-8a9f50bd8864.jpg

Sonay Karaarlsan - Begüm Birgören
Umay’ın ablası Sonay’ın genç kızlığı, dizilerle, aşk romanlarıyla geçti. Hayal dünyasında yaşardı hep. Anasıyla babasını kaybettikten sonra Umay’ı bırakıp, kamyon şoförü Serhat ile Urfa’da evlendi. Ama Serhat bir nakliye işi için Suriye’ye gidip geri dönmeyince kucağındaki oğlu Murat’la Kars’a dönmek zorunda kaldı. Obsesif bir hâlde kocasının ölmediğini, bir gün geri döneceğini söyledi herkese. Umay, Affan’ı terk edip ona sığınınca kardeşine sımsıkı sarıldı. Yıllarca birikmiş olan küskünlük o eşiğin önünde siliniverdi. Ama Kürşat her şeyi değiştirecekti. O da âşık oldu bu tekinsiz adama.
Uzak Şehrin Masalı, merakla beklenen ilk bölümüyle pazar 20.00'de FOX'ta başlıyor!
 
  • Harika
Reactions: Angelica

mesmeso

Moderatör
Katılım
27 Kasım 2016
Mesajlar
17,622
Reaksiyon puanı
9,604
Puanı
860
Yaş
24
Konum
Trabzon
Çok klişe bir dizi ama Teşkilat gelene kadar günün boşluğundan yararlanır. Teşkilat gelene kadar kadın izleyiciyi elinde tutabilirse kalıcı olur yoksa 13 bölümde paketlenir.
 

Angelica

Favori Üye
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,979
Reaksiyon puanı
57,132
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Etkileyici merakta bırakan konusu var çok sevilecek bence bu dizi karakterlerde iyi
------

Çok klişe bir dizi ama Teşkilat gelene kadar günün boşluğundan yararlanır. Teşkilat gelene kadar kadın izleyiciyi elinde tutabilirse kalıcı olur yoksa 13 bölümde paketlenir.

Neresi klişe çok farklı bir hikayesi var bence 13 bölümdede bitmez