İyi olmuş bu cadıya. ss
aaaa meloş teyzeden cadılık itirafı geldi serhat da öyle düşünüyormuş 😱 forum cadolozlarından şu ana kadar kabul eden olmamıştı helal teyzemeKatılıyorum sana
aaaa meloş teyzeden cadılık itirafı geldi serhat da öyle düşünüyormuş 😱 forum cadolozlarından şu ana kadar kabul eden olmamıştı helal teyzeme@Dosi @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆siz de kabul edin rahat edin
aaaa meloş teyzeden cadılık itirafı geldi serhat da öyle düşünüyormuş 😱 forum cadolozlarından şu ana kadar kabul eden olmamıştı helal teyzeme@Dosi @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆siz de kabul edin rahat edin
Katılıyorum sana
Meloş teyze ispiyonculuğa gitmiş
Ablam yapmaz öyle şey. ssMeloş teyze ispiyonculuğa gitmiş
Allah ıslah etsin...Aşmış bunlar
Bu dizi kendi kendini yakacak. Herkes tepkili Boran cidden yaşıyorsa diye.31. Bölüm Tanıtımı
Yaşıyor maalesef yaşıyorsa değil ki.Bu dizi kendi kendini yakacak. Herkes tepkili Boran cidden yaşıyorsa diye.
Dün düşmüş, devamı gelir.Yaşıyor maalesef yaşıyorsa değil ki.
Umarım tez vakitte yanlıştan dönülür ya da adım adım erimesini umut ediyorum.
https://twitter.com/x/status/1970230220470001926Meloş teyze ispiyonculuğa gitmiş
Yani dizinin 30 bölümünü komple izledim. Gelinen nokta çok saçma. Aklıma geldikçe kendimi alamayıp gülüyorum. 😂😂😂31. Bölüm 2. Tanıtım
Ben 31. bölümden itibaren netten izlerim, 32'de 33'de durum düzelmezse komple bırakırım.Yani dizinin 30 bölümünü komple izledim. Gelinen nokta çok saçma. Aklıma geldikçe kendimi alamayıp gülüyorum. 😂😂😂
31'de Tv'den mi izleyeceksin. 😂Ben 31. bölümden itibaren netten izlerim, 32'de 33'de durum düzelmezse komple bırakırım.
Zaten dizide Al Hayba'ya göre aksiyon yok ozaman izlemenin mantığı da yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?