'Uyanış: Büyük Selçuklu' Kaçıncı Bölümde Sezon Finali Yapacak?

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,633
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1600361074892.jpeg

TRT 1'in sevilen dizisi 'Uyanış: Büyük Selçuklu' kaçıncı bölümde sezon finali yapacak?

Yapımcılığını ve senaristliğini Emre Konuk'un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Sedat İnci'nin oturduğu, kadrosunda; Ekin Koç, Buğra Gülsoy, Hatice Şendil, Gürkan Uygun ve Sevda Erginci gibi isimlerin yer aldığı dizinin 36. bölümüyle sezon finali yapacağı öğrenildi.

'Uyanış: Büyük Selçuklu' 28. bölümüyle bu akşam 20.00'de TRT 1'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Çok geç, hazirana sarkıyor. Vakalar bu kadar artmışken 36yı bekleyeceklerini sanmam.

Bu dizinin setinde her ay yeni vakalar çıkıyor ama hala hazirana kadar devam ettirecekler nasıl bir para hırsıysa artık.

Haziran ortasına geliyor hemen hemen. Yakında yapsalar sezon finalini güzel olur sanki.

En geç 33te final yapar, vakalar artmaya başladı zaten Ekin Koç pozitif çıktı yine ara verecekler,reytingler de düşmeye başlayacak gereksiz bir uzatma olacak eğer 36 kadar giderlerse.

11 Haziran'dan önce bitirmeliler.Çünkü ertelenen Avrupa Şampiyonası başlıyor.
Bundan önce sanki hesapladım ne kadar doğru bilmiyorum ama 4 hafta tam 1 ay etmiyor. 8 haftanın da o şekilde olduğunu düşünürsek 11'inden önce oluyor diyecektim şimdi baktım 7 Haziran'a denk geliyor zaten.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Bundan önce sanki hesapladım ne kadar doğru bilmiyorum ama 4 hafta tam 1 ay etmiyor. 8 haftanın da o şekilde olduğunu düşünürsek 11'inden önce oluyor diyecektim şimdi baktım 7 Haziran'a denk geliyor zaten.
Doğru hesaplamışsın.Yeminli mali müşavir selo. :A Kendileri hesap uzmanıdır.

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Hem kamera arkası ekipte, hem oyuncular da her hafta yeni bir vaka bildirilirken bu kadar devam ettirilmesi doğru değil bence. Bayram öncesi ya da Mayıs sonu ara verebilirdi, hem izlenme oranları da baya düşer gibi.