'Uyanış: Büyük Selçuklu' Gelecek Hafta Yok! | TRT 1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,633
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1600361074892-jpeg.92236

'Uyanış: Büyük Selçuklu' gelecek hafta yayınlanmayacak!

Yapımcılığını ve senaristliğini Emre Konuk'un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Sedat İnci'nin oturduğu, kadrosunda; Ekin Koç, Buğra Gülsoy, Hatice Şendil, Gürkan Uygun ve Sevda Erginci gibi isimlerin yer aldığı dizinin gelecek hafta yeni bölümü pandemi nedeniyle yayınlanmayacak.

'Uyanış:Büyük Selçuklu' yeni bölümüyle 26 Nisan Pazartesi 20.00'de TRT 1'de!

• Beğendim
  • Harika
Reactions: NES and Angelica
TRT dizilerinde olduğu gibi yine 10 reytinglik kitle o akşam yok olur ekrandan ve hiçbir diziye yarar sağlamaz.

Umarım en çok Maraşlı'ya yarar, güzelim dizi 5'leri görür. Kağıt Ev için de işe yaramasını ister miyim bileöiyorum, gerçi güzel de bir diziye benziyor ama. :A

Kağıt Ev için iyi bir haber ama daha çok Çukur ve Maraşlıya yaracaktır Uyanışın yokluğu

40 Soru programı abd ye satılmış paylaşıldı mı ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210417-044838_Twitter.jpg
    Screenshot_20210417-044838_Twitter.jpg
    459.6 KB · Hit: 101
'Kağıt Ev' dizisi için büyük şans. Hem 'Sefirin Kızı' hem 'Uyanış' dizileri olmayacak, büyük bir kitleye tekamül ediyor. Umarım izleyicinin ilgisini çekebilecek bir iştir de fırsatı kendi lehine çevirebilir.

'Kağıt Ev' dizisi için büyük şans. Hem 'Sefirin Kızı' hem 'Uyanış' dizileri olmayacak, büyük bir kitleye tekamül ediyor. Umarım izleyicinin ilgisini çekebilecek bir iştir de fırsatı kendi lehine çevirebilir.
Sefirin kızı bi sonraki güne transfer oldu ama inşallah ettiğine değer startvnin (b)

Sefirin kızı bi sonraki güne transfer oldu ama inşallah ettiğine değer startvnin (b)
Dizinin oranları zaten iyi değildi, kanala bir katkısı olduğunu pek sanmıyorum. Yurt dışı satışları iyi olan bir iş, o nedenle bölüm sayısının tamamlanması amaçlanıyor. Yani son bölümleri başka bir günde yayınlamasının hiçbir önemi yok, kanalın reyting amacı da yoktur zaten.

• Harika
Reactions: NES
Bu en çok yeni dizinin işine yarayabilir. Yayında olan diğer dizilerin ortasına dalmaktansa yeni başlayan bir hikaye daha çok dikkat çeker gibi geliyor bana.

Ekin Koç dışında da pozitif vakalar var büyük ihtimalle. Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda atlatırlar. :bhr:

Kağıt Ev için gün doğdu diyebiliriz, Maraşlı'nın da iki haftadır düşen oranları yükselebilir.

• Harika
Reactions: Carpe Diem