'Uyanış: Büyük Selçuklu' Gelecek Hafta Yayınlanmayacak! | TRT 1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,633
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1600361074892-jpeg.92236

'Uyanış: Büyük Selçuklu' gelecek hafta yayınlanmayacak!

Yapımcılığını ve senaristliğini Emre Konuk'un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Sedat İnci'nin oturduğu, kadrosunda; Ekin Koç, Buğra Gülsoy, Hatice Şendil, Gürkan Uygun ve Sevda Erginci gibi isimlerin yer aldığı dizinin gelecek hafta yeni bölümü yayınlanmayacak.

TRT Kurumsal tarafından yapılan açıklamada dizi setinde kovid-19 vakaları tespit edildiği, dizinin yerine ise TV'de ilk kez 'Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu' filmi yayınlanacağı belirtildi.

• Üzücü
Reactions: Angelica
Geçmiş olsun umarım kısa zamanda iyileşirler. Naim'e bakarım belki. :Z

Geçmiş olsun ekiptekilere. Tarihi dizi olduğu için çok fazla figüran oluyor ve çok kalabalık sahneler çekiliyor. Umarım kısa sürede iyileşir yakalananlar.

Öte yandan Naim'in yayınlanması da sürpriz oldu. İyi bir tanıtımla yüksek alabilir. :D

• Beğendim
Reactions: Angelica
Geçmiş olsun. Naim'iayınlayacak olmaları iyi olmuş, ilgi görebilir.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun. Haftaya Çukur güzel bir yükseliş yaşayacak demek bu.

Geçmiş olsun.
Diğer dizilere etki edeceğini pek sanmam. Malum Trt dizilerinin reytingleri bir anda buhar olabiliyor. Diriliş yayınlanmadığında 15 reytinglik kitle birden yok oluyordu. :)

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Çukur, Maraşlı, Yasak Elma yayınlanmasa izleyici başka diziye kayar diyebilirdik ama TRT dizisi olduğu için kolay kolay kalmaz. TRT dizilerinin kitlesi garip, başka dizileri kaymıyor. Hem de yerine koydukları filmde doğru tanıtım ile kitleyi koruyabilir.

Maraşlı fanlarının çoğu şimdiden başlamış "pazartesi günü kardeş kanalın dizisini izlemeye var mısınız?" diye. :A

Tüm ekibe geçmiş olsun, umarım bir an önce atlatırlar.

Naim güzel bir seçim olmuş 5-6 reyting alabilir diğer dizilerden ise en çok Çukur yükselir Uyanışın yokluğunda.