Utku Ateş 'Cam Tavanlar'da!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,729
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
ElVRa70W0AA55V-

Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Cam Tavanlar'ın kadrosuna yeni bir isim dahil oldu!

Yapımcılığını OJO Pictures'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Fehmi Öztürk'ün oturduğu, senaryosunu, Meriç Acemi'nin kaleme aldığı, başrollerini Kubilay Aka ile Bensu Soral'ın paylaştığı dizinin kadrosuna Utku Ateş dahil oldu.

Son olarak 'Gönül Dağı' dizisinde yer alan Ateş, İskender karakterine hayat verecek.

'Cam Tavanlar' yakında Show TV'de başlıyor!

Kaynak: Birsen Altuntaş

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği
Hem tipsiz hem de antipatik hem de kalas K*bilay Aka'nın başrolde olduğu dizide kendisinden daha yetenekli ve eli yüzü düzgün olan bu çocuğun yan rol oynaması.. İnsanın menajeri kötü olmayagörsün. :A

• Beğendim
Reactions: STAR
Utku Ateş Gönül dağından ayrılacak mı, yoksa sadece yaz için mi Cam Tavanlar dizisine geçiş yapacak?
YouTube de yorumlarda sezon sonu döner diyenler var ama gitti gider ya dizi bir de tutarsa kimse tutamaz onu ben Elife üzülüyorum şu kızın yüzü gülmedi gitti ne zamandır bu ikilinin sevgili olmasını bekliyorduk bir de büyük hayal kırıklığı ilerleyen bölümlerde Serdar karakterinin diziden ayrılış biçimine göre şekillenir her şey😊