Ustura Kemal'in Yayın Tarihi Belli Oldu !

endgame

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
16
Puanı
259

Ustura Kemal'in yapımcısı Ali Gündoğdu, Bloomberg HT'de katıldığı Yerli Dizi programında dizinin yayın tarihini açıkladı !

Ustura Kemal 14 Mayıs Pazartesi Show Tv'de başlıyor !

Pazartesi günü olacağını çoğumuz tahmin ediyordu zaten. Başka alternatif seçenek yok gibiydi. Survivor ikiye düşecek gibi gözüküyor ama belli de olmaz PT2'ye falan sıkıştırabilir yine Show

Survivor'da 4 oyun ve 2 eleme var, bu 2 güne sığmaz bence

22.30 gibi başlarsa Survivor erken biter Yer Gök Aşk yeni başlamış olur. Yükselir Yer Gök Aşk'ın reytingleri

Pazartesi günü olacağını çoğumuz tahmin ediyordu zaten. Başka alternatif seçenek yok gibiydi. Survivor ikiye düşecek gibi gözüküyor ama belli de olmaz PT2'ye falan sıkıştırabilir yine Show

Bir süre ikiye düşer, sonra haftanın her gününü kaplar.

Bence Survivor 2-3 hafta 2 günde yayınlanır ya da PT-2'de haftada 3 gün yayınlanır. Ustura Kemal'in tutup tutmamasına göre yeniden PT-1'e alınabilir.

Ben Ustura Kemal'in başarılı olacağını sanmıyorum.

Umarim basarili olur Ustura Kemal..

14 mayısta niye başlanırkı yaz dizisi olcak heralde

bu filmden beklentim çoktu da fragmandan sonra soğudum filmden..

bu seneki fiyasko dizilerden biri olmasın diye baya geciktirdiler ama arka sokkaklar ve er gök aşk ın gersinde kalır diğerleri gibi

yürü be tam gününe koymuşlar kesin izlerim 1.olma ihtimali çok yüksek

18 Haziran'da sezon finali yaparlarsa 6 bölüm yayınlanmış oluyor. İlginç olacak ama tutmazsa yaza uzatabilirler. Fragmanları bana pek tutacakmış gibi gelmedi...

18 Haziran'da sezon finali yaparlarsa 6 bölüm yayınlanmış oluyor. İlginç olacak ama tutmazsa yaza uzatabilirler. Fragmanları bana pek tutacakmış gibi gelmedi...

Tutabilir bence, Keşanlı Ali vakasından sonra her diziye şüpheyle bakar olduk sanki.

burda ki oktay kaynarca faktörünü unutmayın bu tip rollarin efsane ismi nuri de falan yazık etmişti kendine

dizinin günü vs. herşeyi iyi hoş ama başlama tarihi çok yanlış... umarım başarılı olur.. çünkü çok güçlü bir ekibi var ve çok emekle hazırlanan bir proje bu ustura kemal.. daha önce deli saraylıda malesef ratinglere yenilmişti... kanal ve yapımcı istemeyerek bitirmek zorunda kaldılar... daha sonra ona benzer farklı bir proje yapıyolar.. işte bu sefer ki bu yüzden başarılı olmalı..